Grafstad

Godkväll. Har ni det mysigt och njuter av att det är en aning ljusare om kvällarna? Jag tycker det känns så konstigt. Klockan känns inget alls. Brukar aldrig känna av en timme mer eller mindre. Åldern, kanske? ;)
 
Jag sitter och smuttar lite vin och njuter av ensamheten i lägenheten. Målar på lite lack på naglarna med. Man får passa på medans alla (läs EN) är borta från boet. Sambon är verkligen överallt och ingenstans när han är hemma.
 
Till saken:
Jag vill tipsa er om Grafstad.se. Jag tycker om tavlorna som finns där och dessa två jag visar är verkligen mina favoriter. Jag funderar på att båda två ska finnas i köket. Vi får se, men jag är sugen på att klicka hem nu så de inte försvinner. Klicka in och se om du hittar något du gillar!
 
 

Bordet och allt secondhand guld.

Det börja ta sig i vårt vardagsrum. Nu ska det bara upp lite mer på väggarna sen känner vi oss nöjda och kan gå vidare med nästa rum. Ni ser bordet på bilden, det är nymålat. Vi såg en variant av svart/vitt bord och tyckte det skulle vara fint på detta. Jag kolla upp värdet först och det var för mycket slitage för att ens kunna rädda det, så det fick ny färg och ny glans. Vi kan verkligen inte tänka oss något annat bord.
 
Jag såg en gammal tavla från ikea ligga och damma och hade lite marmor-deco hemma och det fick bli en bricka. Dock måste jag göra om och göra rätt för i kanterna ser det för j*vligt ut. Inte bra. För övrigt är jag mer än nöjd med bordet och helheten i sig. Mina ljusstakar är alla från secondhand och gör sig så jäkla bra där på  bordet. Guld och marmor är en riktigt bra kombo. Och när jag visa sambon helheten när allt var på plats så var hans ansikte ett enda stor leende. Han är med andra ord också nöjd.
 
 
 
 

Helgen som gick till skogen...

Godmorgon!
 
Jag hoppas ni alla har haft en underbar helg. Det är söndag och den kommer lika snabbt som en måndag kommer, tycker jag. Jag är inte ledig imorgon så jag får hoppas att detta regn som pågår just nu slutar upp och blir sol istället.
 
Min helg blev verkligen inte som jag ville att den skulle bli. Nästan på andra helgen i rad som allt egentligen bara går åt skogen. För mig är det så viktigt att få ihop varje helg till en bra helg eftersom jag är bara ledig två helger av fyra under en månad. Har jag inte energi gör jag något lugnt, men dessa helger har jag haft fillt av energi och har planerat mycket, men det har bara inte blivit av. Det enda positiva med helgen var att jag fick träffa min lillasyster en stund i fredags och att jag var i lite secondhandbutiker igår och fynda bra grejer!  Nu sitter jag med en kopp kaffe och planerar veckan lite. Planera lite för dagen med för vi ska iväg på ett kalas och jag vill utnyttja söndgen så mycket som möjligt innan det är dags för jobb igen.