It shines, it shines like the stars from above

Jobb idag! satan vad jag sovit djupt. jag har inte ens hört när christoffer gått upp eller när mitt alarm har ringt hela tre gånger!  underbart att få sova. Nu blir det att cykla till jobb och förskna ha en rätt så bra lördag trots allt. här är min nyaste ägodel i hemmet. ugglan som jag fick från christoffer. underbart fin och han har väldigt bra smak :)

kuddar som inte går att kela med

dessa kuddar hitta jag på rusta för ynka 59 kr. jag tyckte det var billoigt för både kuddfodral och en kudde. den billgaste kudden jag tittat på. jag köpte hem tre stycken. visste inte vart jag skulle ha dom men dom platsa bra i vår soffa. sådär får dom vara nu. jag är nöjd, men det är inte så att jag lägger kinden mot dom eller vilar mig på dom en stund. finna är de i alla fall.bröllopsringen.

När jag kom hem från jobbet igår så fick jag två underbara presenter. En underbar ring med så ljuvliga färger! Och ett fint halsband som jag är så kär i. Ringen är enorm och så vacker. Jag kan inte sluta titta på den. Christoffer överrasska  mig totalt. Fick jag bestämma så skulle detta vara min bröllopsring, och varför inte? den dagen jag gifter mig med honom så plockar jag fram den ;) Han är för underbar. ÄLSKAR HAN ÖVER HELA MITT LIV.