Julen är över, nyår återstår.

Jag lyser med min frånvaro här. Det har varit jul och sen har man jobbat. Hoppas alla har haft en fin och lugn jul. Det hade jag. Det blev många klappar. Väldigt många och fina klappar! Blir alltid lika chockad över att jag får så fina och så många. Man önskar sällan sig något. Ändå får jag allt jag vill ha. Det är väl så när människorna runt sin omgivning känner en.
 
Här är ett litet lack från Micheal Kors. Jag fick det från Christoffer i julklapp. Frukstansvärt fint är det på. Och det är extremt hållbart. Love it! Dock är det nyår imorgon och det åker av, så en bild på lacket PÅ får ni nästa gång. Imorgon ska jag försöka mig på lite kaviar naglar. Jag är så sen med det, men jag hinner göra trenden innan årets slut, haha.
 
 

God Jul

 
 
Ingen har väl missat att julen är här? hehe. God jul på er allesammans.

all these white lies

För ett tag sedan så börja jag faktiskt skriva dagbok. Och med ordet "faktiskt" så menar jag med att det är kanske inte så vanligt att man gör det idag. Många hajar till när jag säger ordet "dagbok". Det blir nästan som en liten chock "gör man det idag?" -chock.
 
Ja, jag gör det i alla fall. jag trivs med det och tycker det är fint för mig och min själ. Jag får skriva exakt vad jag vill och om precis allting som händer runt omrking mig och ingen ska någosin behöva få veta det. Och tro mig, är man riktigt arg så syns det på bläcket, men gud, så skönt det är efteråt när man har fått det ut sig. Ibland har jag också lust att kasta dagboken åt skogen när allt bara känns så fel. Men..jag påminer mig själv om hur underbar den är. jag ska ta och beställa en ny liten bok snart, för min dagbok börja ta slut. Jag hitta denna finna på asos. Den passar mig galant!