and the sunshine is here

äter frukost ur ett vinglas. vi har få skålar och de skålar vi har är inte alls bekväma att äta ur. lite lyx med vinglas plus att jag sitter och tittar på Ronja rövardotter! underbart. idag är det valborg och vi får allt se vad som ska göras. lillasyster kommer hit så någonting får man planera.

Te-sörplarnas bröllop

och jag säger rubriken med värme.

Just nu pågår bröllopet mellan prins william och hans Kate! Eller pågår, det har varit, nu är det lite eftersnack och lite prat om tårtan och klänningen. Bröllopet var väldigt fint, dock kan jag inte låta bli att tänka på Kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop. Jag fick tårar då och jag var inte långt ifrån att få tårar här heller. Jag vet inte om det var samma kryka som Diana blev begravd (?) jag tycklte det såg ut som det, men sen kan jag vara ute och cykla.

Jag är väl inte så mycket för att bry mig om hur mycket pengar det sägs gå till ett kungligt bröllop. Ett bröllop är ett bröllop. Dock så har Både William och Kate bestämt sig för att inte vilja ha några gåvor, utan istället att alla skänker deras gåvor till välgörenhet. Ett stort plus! Kate hade också en ljuvlig brudklänning. Ojoj så fin den var.  Förutom klänningen så finns det inte så mycket att kolla på när det kommer till kungligt bröllop. Alla har sina namn, sina kläder, sina medaljer och framförallt sina hattar! Men för dom kanske det inte spelar roll att allting går ihop, sålänge de får varandra. Kate, en av folket där också! Det tror jag gjort väldigt mycket i england. Jag vet att när prins charles och Diana gifte sig (har sett dokumentärer) så var det inte lika mycket folkets bröllop, utan det var för sig själv och kungligheter. På Williams och kates bröllop så var här både grannar, bujtiksägare från kates barndom osv osv. Ett bröllop för folket!

Prins William är nu hertig av Cambridge, earl av Strathearn och Baron Carrickfergus och hans Kate är nu Hennes Kungliga Höghet Hertiginnan av Cambridge! Eftersom kate inte är född i kungliga familjen så får hon inte namnet prinsessa.
 

 


how soon is now.

jag vill ut och resa. vi ska faktiskt snart ut och resa och det är bara några dagar kvar. då flyr vi sverige och åker tillbaka till italien.  det ska bli underbart härligt att få uppleva våren/sommaren där. nu ska jag bara skynda mig att sticka till jobb. just nu gillar jag inte alls att åka till jobb. det är jobbigt och grymt irriterande.