solbränna och regn.

Hej och hå! här regnar det som satan. Inte lika trevligt när man gjort planer för köpenhamn, men jag tycker inte det ska hindra oss från att ta oss dit. Vi får helt enkelt köpa oss ett stort paraply och gå på regn-tur i copenhagen. Ska bli kul om inget annat. Semester med eller utan sol.
 
På tal om semester så har jag fått en semester-bränna. jag behöver inte få det mer nu tycker jag. Jag nakenbada häromdagen och brände mig en aning. Aj aj aj, säger jag bara. Svårt att vända sig i sängen. Ja, se till att ha rätt skydd när ni solar. Jag googla på min (nivea) och insåg då att jag såklart köpt fel. an är flrsiktig med mycket, men solkrämmen glömmer man. Nu ömsar jag skinn som bara den. Både äckligt och jobbigt. Så ja, ursäkta informationen!
 

Min mamma fyllde 50 år igår med. Det var en kul fest och trevligt med en massa nya möten. Känns bra att hon är 50 och snygg, lilla mamma. Tror hon själv känner sig som yngre än 50 i alla fall. Det är nu det nya kapitlet börjar i hennes liv. Vi hoppas för det bästa!
 
Nu ska jag ta och göra mig ordning för danmark. Jag köpte nytt smink igår just för jag har "slarvat" bort min sminkväska under en kväll. Ja, man är väl hopplös ibland. Det är fan dyrt med smink. Speciellt om man ska leta efter produkter som man tål. Det är konstigt det. Om det inte är farliga ämnen i en produkt så är det dyrare. Jag tycker det är sinnes. Jag fick fin service av en tjej och jag tror nu att vi har en helt annan relation än säljare och köpare. SOM VI SKRATTA! Vi skratta åt alla sminktabbar man gjort. Får se om detta blir en sminktabbe, med tanke på att jag köpt en svamp att dutta med. Ha, spännande.
 
Bild från en tur till ikea. Lite blommor (ja, de är av plast) till hemmet. Tror det eller ej, men de ser så verkliga ut här hemma.
 
 
 
Lämna kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: blommor, danmark, ikea, regn, semester, sol, solbränd, solbränna, turist

bland skratt och fylla.

Snart är det midsommar och jag bara känner mig så frustrerad. Jag kan verkligen inte förstå hur midsommar nästan blivit som nyårsafton för mig. Det är så mycket press på vart man ska vara och göra och med vem. Man ska sitta många och man ska göra både det ena och det andra. Det har jag aldrig brytt mig om. Jag vill bara va där jag trivs och mår bra. Jag är i det stadiet i mitt liv just nu i alla fall. Vi får se vart vi hamna imorgon. Jag har en god lust att bara åka iväg.
 
jag hade i alla fall en väldigt fin gårdag med min väninna. Vi kolla på stand-up i folkets park och skratta hysteriskt till allt. Det var verkligen så roligt, men det kan också vara att vi tömde någon flaska vin innan med. Hur som helst så njöt vi av god mat och gott väder. Jag kom hem strax innan 00.00 och vingla in i C famn och mådde toppen! Tror jag somna som en trött gris sen. Vakna ett par gånger av att jag snarka tungt, haha!  Ja, är det inte semester så vet jag inte vad det är.
 
Vi fick i alla fall planerat lite under semestern, min väninna och jag. Det ska bli en tripp till tosselilla och lite födelsedagsfirande. Jag tror det kommer bli bra och gott!
 
Nu ska jag plocka undan lite och kanske förbereeda midsommar outfit. Jag får ju tvätta för hand, för än har vi inte ordnat med tvättkolven. Jag skulle ringa idag men jag orkade inte. Jag ligger hellre och jäser på soffan idag.
 
Bild från gårdagen. bubbligt rose, barfota, röda naglar, picnick i gräset och en massa skratt. Underbar!
 
 
 
 
 
 
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: barfota, champagne, gräs, picknick, rose, sommar 2016, stand-up, äventyr

Bok, picknick och tvätt..

Här ligger jag i sängen och försöker l'sa ut min bok. Jag älskar den, men det är en svår bok. Det är mycket k'llkritik som jag själv vill kolla upp. Boken heter "En svensk tiger" och handlar om sveriges polisarbete till en viss mån, men framförallt handlar det om trakasserier bland poliser. Jag tror faktiskt jag är på det sista vittnesmålet. Där skulle vara åtta eller nio vittnesmål av poliser. Jag har suttit och gapat och mer eller mindre spänt min hand till en knytnäve., så arg jag blivit. Och ja, källkritiken stämmer. Jag kommer berätta mer om boken när jag faktiskt är klar med den. 
 
Om någon timme ska jag möta upp en väninna med lite mat och dryck. Vi ska sätta oss på folketspark och ha det gott sen kolla på lite stand-up. Kan väl tycka att v'ädret kan bli bättre, men så länge det inte regnar så får jag nog vara nöjd. Hoppas innerligen att solen tittar fram ordentligt nu. Jag vil verkligen lägga mig på kalldbahuset här i Malmö, och läsa ut en eller två böcker under tiden jag solar min nakna kropp. Det är min sommar det. Eller ja, man får alltid hoppas det blir det.
 
Nu ska jag göra mig ornding samt packa ner maten. Jag ska passa på att gå ner och försöka flytta min tvättkolv så man får en tvätt tid. Av någon anledning så har vår kolv bestämt sig för att vara en rebell och slutat låsa upp sig när vi för in nycklen. Vilket resulterar i att vi knappt har något att ta på sig. Man vill gärna skriva en arg lapp och hänga upp, men det känns som att detta är en ilska man får banka ut på sig själv...
 
 
Trevlig Onsdag!
 
Lämna kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: allmänt, bok, böcker, en svensk tiger, picknick, svensk tiger, tvätt, tvätttid, vin