1...2...3...HELG!

Nu håller jag helg ska ni veta. Hela fredagen, lördagen och söndagen. Jag har längtat. Det händer en massa skoj och jag kan bara känna hur stressen faktiskt växer i mig. Jag älskar som sagt att ha att göra, men en liten del av mig planerar så mycket i förtid så på slutet av dagen så brinner min hjärna. På lördag blir detg bröllopsmässa med min bästa vän, efter det blir det snabbt hem till Christoffer för att fräsha upp sig lite och duka bordet till hans föräldrar som kommer över. Vi ska på melodifestivalen tillsammans som börjar i Malmö. Jag är faktiskt inte den typen som går på melodifestivalen, men kan tycka det är en liten festlig stämning väl på plats. Christoffer tog mig dit förra året när hela eruovision var i Malmö. Det är mycket mer spännande live än på tv. På söndag kanske man ligger halvdöd i soffan. Och tills dess är det väldigt tomt i bloggen. Ha en fin helg på er.
 
 

commez dez fakk down

Vill så gärna lägga upp en seriös bild men jag kan bara inte. Jag är långt ifrån ett seriöst-mood just nu. Vilken helg det har varit. Den har inte varit bra. Haft för mycket i kroppen som sprungit runt, rent känslomässigt då. Mår lite illa ibland och tänker på framtiden. Och jag känner att jag inte är tillräcklig som en person just nu. För någon! Det ni, är världens sämsta känsla. Den kommer snart att försvinna, men när den väl är på besök så undrar man vart fasiken all den där energin och självförtroendet kommer ifrån egentligen. Det kan man undra.
 
Ursäkta deppigheten jag slänger ut här. Det hjälpte inte ens att skriva av mig i min privata dagbok. Så fick ta till det grövre matrialet: bloggen!
 
Ni får en bild på mig och en vän Sophie. Som katter! Här var vi fulla...av energi!
 
 

Där min bästa väninna och hennes famlj har sitt hjärta i hemmet.

Häromdagen så var jag hemma hos min bästa vän Emma och hennes lilla familj. Jag tycker om att vara hemma hos dem för det juds alltid på så underbar mat och bra med samtal. Jag älskar också deras sätt att leva runt omrking sig. Inreda med det lite äldre. Det ger en så behaglig hemtrevnad när man stiger in genom deras dörr. Samtidigt som jag försökte knäppa av lite bilder på deras lilla son, så knäppte jag av lite bilder i deras kök som är min favoritplats hemma hos dem. Jag älskar hur det märks att dem lever i sitt kök. Inget måste inte vara på plats, utan platsen är där dom dom själv väljer att ha den för stunden. Om träsleven ligger på köksbänken, så ligger den där tills någon använder den, och det ser så fint ut ändå. 
 
Denna fina kökshylla med en litet mini skåp är riktigt fint. Blev en ynka peng på secondhand, sen mla dem om den till vit och den gör sig perfekt i köket till hennes Sambos kokböcker, som ger färg i sinnet och hunger i magen. Och det lilla skåpet där Emma valt att ha sina underbara kaffekoppar i är magiskt. Det är fint om man får sig en tjuvtitt in på porslinet.