like a glove.

När jag var på indiska häromdagen så hitta jag den här fina skålen. Den passar så perfekt i mitt hem.... like a glove! ;) Dock är indiska dyrt och jag hade väl hellre föredragit att jag sett denna skål på secondhand men där är något som är svårare. Är trots priset, väldigt nöjd över den. Indiska levererar väldigt mycket fint just nu. Jag fick med mig två köp till, men det är till för senare inlägg.
 
Jag hoppas ni har en fin lördagskväll. Själv dricker jag en cider och har det skönt med enamheten just denna lördag. Imorgon är det morsdag. Jag ska ge min mamma något jag älskar och jag hoppas hon förhoppningsmatch kommer tycka om lite när hon ser det live: Fotboll. Haha. Vilken morsdag present va? Nåja, öl och kärlek kommer det bjudas på. Och det viktigaste: tiden tillsammans.
 

Trevlig kväll.
 
 
 

Olust och sol går inte i hand i hand..

God eftermiddag!
 
Precis satt mig ner i soffan och gjort lite knäckebröd med ägg och en kopp kaffe. Ska nog ta en kopp till innan jag ställer mig och gör lite pannkakor till ikväll. Grym sug efter pannkakor. Jobbigt när man väl får sådana sug för man kan inte sluta tänka på det. Speciellt inte när man är vrålhungrig och vill ha allting.
 
Under helgen fick jag träffa mn guddotter och det var så härligt. Hon bjuder på mycket skratt och det smittar av sig väldigt länge. Måste snart kidnappa henne från min bro och ha henne för mig själv någon dag. I övrigt var helgen helt okej. Jag är på en väldigt stor latsida av livet nu. Jag får inte mycket gjort och allt går långsamt. Jag vill fotografera men känner olust, jag vill ut och vara överallt men känner olust, så jag kommer helt enkelt ta dagar som dom är tills lusten kommer igen och..kanske, sommaren vill titta fram under tiden jag bearbetar min stora olust för allting.
 
Hoppas ni hade en toppen helg!
 
vardagsbilder från instagram.
 
 

don't wake me up...

Åh, så var ledigheten över. Skandal och orättvis. Jag som förtjänar semester hela året om. Tänk om man kunde ha det, då hade man mått va! Jag har precis slängt mig i soffan bland kuddar och filtar. Fryser än gör jag också. Jag höll dock upp värmen med att rensa ut min gardrobe, igen! ut med det gammla, in med det nya. Mest klänningar! Ska fotografera lite till er. Så nöjd med allt nytt. Längtar till sommarsolen kommer och framförallt semestern. Då kommer man förmodligen leva i en klänning 24/7. 
 
Självklart kommer jag trivas att jobba dagtid under sommaren med. Det är nu jag förstår det ännu mer så mysigt allting är efter jobb på en eftermiddag. Tänk att ta sig till kallbadhuset, slänga av sig allt man har på kroppen och hoppa i havet för att svalka av kroppen som är svettig efter en het dag på jobb, sen låta solen värma upp en igen på en brygga...jag trodde aldrig jag skulle bli så förtjust över nakenhet så öppet och fritt. Älskar det!
 
Bilder från helgen. Var hos min bästa vän Emma och åt lite gott från hennes fina skål. Tpg ett glas vn med andra fina vänner på malmö live skybar och sist men inte minst så en ledighet med min andra halva i form av promenad och besök i parken på magaretha paviljongen. Det är det lilla husets tak från insidan. Aldrig varit där inne och det var väl inte så mycket heller mer än...taket, haha.
 
Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll!