ALL THAT STUFF

 
Här var det lite nytt i gardroben. Kändes rätt skönt att man har fått handla mycket bas grejer. jag gör det sällan, och det kan bli ganska trist. Jag har som ni vet, fastnat i t-shirt världen. Fick med mig två stycken till från gina. De har helt okej t-shirtar där och de är inte dyra alls. Dock så är väl inte kvaliten den bästa, men för passformen så är de dem bästa för tillfället. Det som jag är mest nöjd med är faktiskt skorna. Jag har gått och klämt på dom sålänge. Och dom är underbara på. Lätta att gå i och jag blir nog 185 lång. Jag är nöjd.

Silver och guld.

Har plockat ut de flesta av mina ringar som jag använder mest just nu. Jag har fastnat mycket för guld vilket syns. Jag älskar både silver och guld i ringar. Stora som små. Ett tips till er: Ta och måla era ringar i genomskinligt lack. Det gör så dom håller längre och att dom inte färgar av sig. En del har redan hunnit färga av sig lite, men med lacket på så har det stannat upp. Se till att måla hela ringen och inte enbart insidan.
 
Hittar ni någon ring ni tycker om?
 
 
 

Städat och fint.

Har nu semester från jobb lite. Ni kan inte ana hur skönt det är. Jag njuter till fullo. Det har blivit lite städning av gardroben här hemma. Har fått rensa ut lite och fått hänga allt på plats. Längtar tills jag har en stor gardrobe som är fin och synlig. Skorna fick sin egna lilla plats med, samt småväskor och allt annat. Det känns bra att titta in och hitta det man vill ha, direkt!
 
Ska ta och göra några smörgåsar nu, sen blir det fortsättning på min läsning. Fått låna boken av min bästa kompis Emma..ni vet porr-boken "femtio nyanser av honom" ? - Den är brutal. Som Emma själv beskrev den så vill man sluta läsa men ändå fortsätta. Knepig bok, men frukstansvärt bra. En del säger att det ska bli film av denna bok. Jag skrattar lite. Blir det då bara porr av denna filmen? Hård...porr? Porr som inte kan sändas pga att den är för hård? Ja jag vet inte. Hoppas detta ryktet inte stämmer.