kärlek är vad kärlek är..

Godkväll på er.
 
Här sitter jag och dricker en kylande drink. inte för att den behöver vara så kylande dock. Vädret är vad vädret är. Jag ska iväg om en liten stund. Ska till jägersro och kolla Trav. Stort jippo idag tydligen. Skulle varit där tidigare, men inte kul att sitta ensam tjej. Så jag kommer befinna mig på plats när hästarna börjar trava. Jag kommer inte spela, för jag är väldigt försiktig med sånt. Däremot kommer jag hålla tummarna för mina vänner.
 
Nu ska jag gå och ordna med det sista. och under tiden så bjuder jag på denna bild från en del av köket som egentligen är mer kaos än välbefinnande just nu. Däremot har jag gjort en egen grafftavla som jag älskar. När köket väl fått vår egna grej så ska denna tavla få en egen och fin plats. ramen köpte jag på secondhand och graff-färg på pandouro. Finns i olika färger men svart är alltid en vinnande grej.
 
 

Scones och fred.

Häromdagen då inte min sambo var hemma så tog jag och baka lite scones för allt här hemma i brödform var slut. Jag brukar göra scones lite då och då. Denna gångden gjorde jag två stora istället för några små. Ibland får man en mysig frukost för sig själv. Jag gjorde lite te och njöt av mina två stora scones.
 
Som ni kan se på bilden så är det valrossen Fred som är min te-behållare. Han köpte jag när jag var i london. Där fanns många olika figurer, men Fred hade det där lilla extra. Visst är han söt?
 
 
 
 

Ystad by day

Igår var jag och min vän i Ystad från morgon till kväll. Vi gick runt på loppis och secondhand och vi fynda nog ganska mycket. Jag fick hitta mig en finsk vas som jag letat efter ett tag och en leksak till min guddotter. Det var riktigt härligt att gå runt i ystad och trots att det "bara" ligger 50 min ifrån en så har jag aldrig varit där.
 
Vi gick runt i olika butiker och en runda i klosterträdgården som var makalöst fin och dofta både örtor och rosor i värmen som sköljde över oss. Under kvällen tog vi oss en vända in till systembolaget, köpte VARSIN vinflaska, sedan ett paket jordgubbar som dom stod och sålde på torget. Vi traska ner mot Ystadshamnen och satte oss och njöt av allt runt omkring oss.
 
Bjuder på en bildbomb av vår fina dag.