naket.

 
Ja, semestern flödar och jag är solbränd. Kanske inte på benenn, vilket syns men framförallt på överkroppen. Jag får alltid ligga i solen med mina ben om jag ska få färg men så desperat är jag inte av det. Jag och C tog och lade oss på stranden vid kallbadhuset, sen luncha vi på kallbadhuset sedan. jag kan verkligen rekomendera deras mat där. Älskar den. Och  jag kan också rekomendera att ni provar att bada på kallbadhuset. Naket, men underbart! Det har blivit min en ny del av mitt liv.  Bada i havet, titta på Malmö som ligger runtomkring dig när du ligger och flyter fram...underbart!

Semestern är i full fart.

Jag har hittils haft en väldigt fin semester. Jag har druckit en del vin, skrattat och fått mig en väldigt ojämn solbränna. jag har dock blivit mer bekväm med min kropp. Jag har nakenbadat framför okända människor. Det skulle jag aldrig kunna göra. Jag tror inte jag kommer köpa någon ny bikini direkt. Just nu älskar jag allting. Det gör jag även annars, men det känns skönt att man har semester från jobb som annars är mycket ansvar, prat och sorg. Livet är fantastiskt. Här kommer lite bilder från min instagram. Om ni vill följa så får ni gärna göra det. Jag heter: Lizzylowlow.
 
 
 

new shoes

Älskar mina nya skor som jag köpte i danmark när jag var där sist. De är så sköna att gå i och nu ångrar jag mig att jag inte köpte dom i en annan färg också, som beige. Dom var fina i beige med. Visst är de fina?! Och rosorna fick jag av C en dag när han kom hem från jobb. Jag var lite nere och ledsen och då dök han upp med rosor och choklad. Jag blir ibland bortskämd.