Goodbye 2010.

jag är sämst på kollage. titta..jag satte til och med in bilder två olika tillfällen. lyckat! ord kan inte beskriva året som har gått. bilder beskriver mycket, men med ord är det svårt. det har varit mjukt men samtidigt hårt. i januari 2010 hade jag samma rädsla som jag har varje nytt år "vart befinner jag mig slutet av året?"


det har blivit resa på resa, fest på fest, upplevelse på upplevelse. mycket gråt men tio ggr mer skratt. oron och förtivlan har satt sina spår även detta året. vänner som gått, vänner som kommit. skapat minnen och firat födelsedagar. goda nyheter, dåliga nyheter. solbränd, vit som snö. älskat, oälskat.


ett år som de flesta. än har jag inte haft den där fullträffen där jag kan säga "vilket underbart år". det är alla år på sina sätt. en dag kommer det att jag säger det, men det är inte nu.

 

Gott nytt år!

Leobag.

precis kommit hem från jobb. upptäcker då att jag har varma och goa fötter under en hel dag som  innehållit promenad i snön. plockar av mig skorna och sätter ner fötterna på golvet i halen....känner hur mina fötter bli kalla och våta! ...fail! nu ska jag måla mina naglar sen så ska jag sova. varför jag målar dom nu är för jag ska slippa imorgon då man har tusen andra grejer att göra. snart nyår!

 

väskan fick jag av mamma i julklapp. jag gillar den skarpt. kommer att användas så fort vår solen tittar förbi, eller ja..kanske innan. får allt se.

L'IMPÉRATRICE

denna godingen fick jag av C i julklapp. jag tappa hakan. den är så ljuvlig och fruktig i sin doft. och jag gillar verkligen D&G parfymerna. mesta av mina pengar inom parfym har gått till just D&G. spring och dofta i en butik nu. du kommer bli kär!