KÖRKORT

...Ja, det gäller inte mig, men för C. Glad för hans skull. Han hyrde en bil i helgen för han ville köra runt och såklart följer man med. Man satt brevid och bestämde vart vi skulle. Vi hitta mycket nya platser att spendera tid på. Det va faktiskt platser man velat besöka men man orkar inte ta bussen ut. Nu känns det bra med allt.
 
Har börjat jobba och första veckan var verkligen slö. Jag fick verkligen kämpa för att hålla mig vaken om kvällarna men jag tror det blir bättre. Märks man blir äldre, jag har verkligen ingen ny energi efter semestern, den bara är där och blir lika grådasig. Jag får alltid ny energi efter en helg av ledighet..inte av en lång semester. Konstigt det där.
 
Tillbaka till vardagen med tvätt och städ, som jag ska göra nu efter detta inlägg. Först två liter kaffe och några djupa suckar.
 
Den typiska kärleksbilden som man bara måste ha., hand i hand. Puss på er.

hej lördag

 
 
Godeftermiddag. Själv har man nästan vaknat. Skönt att vakna upp brevid C som äntligen är ledig en till två dagar. Och på toppen av allt är snart min semester slut så det känns kan jag tala om, fast å andra sidan tror jag det kommer gå fint att börja igen. Komma in i rutin och sådär. Det som är roligt är att jag hade hundra grejer att göra under min semester men jag fick kanske bara två saker gjort. Gjorde nya lampor till sovrummet igår och samt spika upp min tavelvägg. Jag får helt enkelt nöja mig med det. Där kommer komma bild på det när jag har köpt en ny matta, men jag måste säga att jag är helnöjd.
 
Bilden är fin va? Jag knäppte av en bild när jag cykla hem i måndags kl 05:00 med en väninna som fyllde år. Vi va ute fram tills morgonen börja lysa med sin närvaro. Det var väldigt roligt och längesedan man va ute så länge. Jag satte min väninna i en taxi och så tog jag cyklen och cykla hem i lugn och ro. Bilden har såklart, ett lager filter på sig.
 
Hoppas ni får en trevlig lördag.
 
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: framtidsplaner, natt, nätter, planer, rosor midsommar sommar kärlek skor klänning, sol, solnedgång, tavelvägg

är det lördag eller bara semester?

Jag kan seriöst inte hålla reda på dagarna längre. En lördag för mig känns som en tisdag eller onsdag eller så är det helt enkelt fredag vaje dag. Jag älskar det. Så ska semestern vara. Jag kommer snart gå in i min sista vecka men det gör inget för jag har haft det bra. Jag trodde faktiskt jag skulle få det tråkigt men jag har blivit uppbokad av så många så jag har haft att göra hela tiden. Nu undrar jag vart min vila egentligen är.
 
Idag ska jag möta upp min kära mor. Det ska bli trevligt med några glas vin och lite skratt. En typiskt lördags-grej som aldrig är helt fel. Det är synd att vädret är åt helvete, rent ut sagt..men jag tror faktiskt vi kan klara oss.
 
Något som är hysteriskt roligt (läs ironi) är att min sambo igår sa att vår tvätttid kommer vara en dag senare. Fört va det nu på söndag men det visa sig att det va på måndag. Hela grejen med denna tvättid är att tvättkolven är sönder och vi får inte loss den. Och eftersom jag har semester så orkar jag inte ringa runt och ordna så man får en ordentlig tvättkolv, och min sambo har, uppenbarligen, inte brytt sig heller. Så här har man gått i en månad utan tvättid. Vi har fått ta samma tvättid vi hade för en månad sedan. Nu hade jag dock sett framemot söndag som sambon titta fram, så han va lite rädd för att säga att han tittat fel. Ni vet, jag har ett vulkuan utbrott och det är synd om honopm (läs NEJ) när jag väl får det, haha. Som de äldre brukar säga "det går över när ni gifter er" (Läs händer ju för fan aldrig).
 
Nu ska jag ta och duscha i en timme eller två.
Ha en toppen fredag!
 
 
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: dusch, förfan, regn, sambo, semester, tvätttid