Helg.

Medans jag sitter här och postar detta via jobb så har jag enart tio minuter kvar av mitt pass sen är håller jag helg. Jag längtar verkligen. Jag ska sova ut imorgon och jag hoppas på att jag verkligen kommer få sova ordentligt med. Sen ska jag försöka göra allt   det där som jag inte hunnit med. Jag känner verkligen för att gå ut. Det var så längesedan. Bara ut och bara dansa. Jag tror aldrig att jag kommer växa ifrån det. jag älskar det! Dock så får det vänta tills det blir tid för det. Nu ska jag hem till min kära familj. Ha en trevlig helg!
 

höst-smycket.

Så, lite börjar man komma tillbaka med det mesta. Hösten är här och det känns i luften. Har så många olika preparat nu när hösten och vintern kommer. Man känner det på kinderna och läpparna, så det blir att ta fram rätt kräm till allt man ska smörja in. Lika bra att göra det när man ska ta fram halsdukar osv.
 
Jag är väldigt yr på dagarna måste jag säga. Ena dagen känns det som fredag men det är måndag och idag känns det som måndag men det är snart fredag och min lediga helg. Jippi! jag har inget planerat och det känns som vanligt ganska konstigt. Känner jag mig rätt så kommer jag ha något planerat.
 
I helgen plocka jag fram ett av mina favorit halsband jag har under hösten. Det gör sig snyggast till hösten tycker jag. Jag älskar det och det är så roligt att ha till någon enkel baströja. Tror det kommer från H&M men är inte säker. för mycket smycken att hålla reda på, eller vad säger ni? Jag är den som har sommar smycken och vintersmycken. Jag kan knappast vara den enda?!
 
 
 
 

asos

asos.com är min nya favorit sida! Eller nej, förlåt. Det är min enda och absoluta favorit sida jag älskar att spana in pluse size kläder på. Här pratar vi om färg, bra passform, mönster och glädje i ett enda plagg. Det är absolut inte så grådassigt som tex h&m, lindex och kapphal, som just har större storlekar. Dessa avdelningar i de butiker är inte stora, dom har ett litet hörn för sig själv och där finns lite sortiment att välja på. Färgen är oftast grå, svart och mörka färger och då är det både under sommaren och vinter. Ibland kan det sticka ut färg men då är det oftast i något som liknar tält.
 
På asos.com finns allt jag letar efter. Jag känner mig alltid fin i dessa kläder. Och det är också underbart att det finns smycken som är gjorda för dom med lite grövre fingrar/armar/hals. Det är så bra. Nu känns detta som ett sponsrat inlägg helt plötlsigt, men det är det inte. Gå in och kolla. Där finns för alla storlekar. Då menar jag alla.
 
Du kan se priserna i svenska kronor och du betalar med visa. Säker betalning. Beställningen kommer efter två veckor om du inte tar expressleverans såklart.