Att vakna upp..

De senaste dagarna har varit väldigt konstiga. Just nu känns det som min kropp vaknar lite och inser vad som gör mig lycklig och inte lycklig. är det så bara för det är ett nytt år som knackar på dörren? Jag har ingen aning, det är väldigt obehagligt men kanske det är såhär det känns när man vaknar upp och börjar inse saker. Vi får se hur det går.
 
 Har idag bara gått runt i nattkläder och haft det riktigt skönt. Har slängt på smink nu och ska snart i lugn och ro välja kläder. Det är ingen stressig dag för mig minsann. Skönt med lite frisk luft...ute i REAN! Kanske hittar  någon inredning i rean. Förmodligen bara skit. Eller bra skit. Hoppas ni har en fin dag!
 
 
 
 
 
 

Julen kom och gick...

Hej hopp!
 
Nu är nästan all julstök över. Det är så ledamt tycker jag. Man förbereeder sig en hel månad med julmys sen går det snabbt med dagarna under julen. Det har dock varit väldigt lugnt och härligt. Jag blev tyvärr sjuk ett par dagar men känner att jag är tillbaka igen lite nätt. Man vill må bra och känna sig frisk men allt kommer när man vilar sin kropp lite.
 
Julen var i alla fall perfekt. Det var god mat, jag blev nöjd med alla klappar jag fått och givit, min guddotter vart det full rulle på och natten var ung för oss alla. Mysigt att bara va familjen, som vi nästan alltid är. Jag trivs bäst när vi inte är för många. Även om jag kan fantisera om en julafton med alla vänner, barn, djur osv. jag fick dock chans att lämna av julklappar på julaftonsmorgon till några vänner. Jag fick den stora julkramen och julgröt, haha. Så mysigt så!
 
Hoppas ni haft en fin och mysig julafton/juldagar!
 
 

Santa claus is coming to Malmööö!

Godmorgon på er!
 
Här sitter jag och slukar i mig en god frukost och ska snart packa ner alla julklappar i en säck. Snart kommer min far och hämtar mig. Det saknas snö utanför mitt fönster, men jag känner av julen ändå ska ni veta. Man gör så gott vad man kan, själv! Jag hoppas ni alla får en riktig trevlig julafton idag. Mycket skinka, pepparkaka, kärlek, lussebulle, kramar, pussar, glögg och kalle anka.
 
GOD JUL!