och tystnaden hörs...

Här var det tomt på inlägg! Man springer ut och in genom vardagen som ingenting. Man glömmer bort att blogga trots att man vill det. Nu börjar solen också titta fram mer och mer och man njuter av varje sekund av den. Uteserveringen har sen länge börjat men det har varit lite för kallt om kvällarna för min del att sitta ute sent, men jag tror vädret börja arta sig nu.
 
Det står så mycket på schemat denna vecka. Det blir jobb, träff med bästa vän och sen badtunna med min lillasyster på fredag! Åh vad jag längtar. Hon är ensam hemma i föräldrahemmet för att både mamma och pappa är utomlands. Ni kan tro hon njuter. Jag njuter för hennes del med. Kan känna hennes glädje att få vara själv en hel vecka. Jag vill känna av hennes glädje så mycket så jag kommer komma hem med en flaska vin och tända badtunnan så vi kan njuta hela natten! Hoppas ni har en toppen dag!
 
Bjuder på lite insa pics från mig själv.
 
 
5 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: DIY,, ananas,, guld,, inredning,, koppar,, lampa,, malmö,, rosor,, secondhand,

sol, bok och täcke.

Det är nu kvällssol som är i mitt vardagsrum och jag väntar på min andra halva som ska komma hem med mat. Jag är vrål hungrig. Idag har det varit en väldigt slapp dag. Jag vakna av att sambon gick till jobb så jag bestämde mig för att bara ligga och läsa i sängen och låta det bli ljusare ute. Åkte till min bästa vän när solen stod på och värmde men blev trotsad av den förbannade blåsten som skapa kyla! Vill ha vårvärme hela tiden nu! Åt sedan lite eftermiddagsmacka med advokado och paprika.
 
Och med facit i hand behöver jag en alkoholfri vecka, eller två. Mycket denna helgen. Väldigt trevligt med allt som skett men man är defenitivt inte 20 år längre. Hoppas allt är bra med er!
 
 

bland smulor och böcker.

Här hemma går jag och plockar smulor och böcker i lugn och ro. Ibland tar jag och städar undan sen tar jag en paus och läser lite. Fortfarande hemma från jobb och ska tillbaka på torsdag känner jag. Då känner jag mig nog hel igen. Något känns itu och det behöver lappas ihop. Det hjälper min sambo mig med. Ibland slänger jag iväg några sms till min lillasyster. Hon är min bamsebjörn ibland. Eller alltd!
 
Jag ska sätta på en kanna kaffe till sen ska jag ta på mig gymadojjorna och bege mig utåt mot frisk luft. Det blir nog att handla enkel mat. Enkel mat för mig och min sambo är alltid tacos. Det var ett tag sen vi åt det så vi får väl klämma in det idag. Vi brukar säga en mening när en ny maträtt är god och då säger vi alltid "Detta ska jag ha på mitt bröllop...", för så gott är det! kräsna är vi inte. Ni kan gissa vad vi säger om tacos!
 
Lite bilder från instagram.