Detaljerna.

Jag älskar denna tröja som jag fick hem för någon dag sedan. Först rynka jag på näsan för den var lite stor men väl på så är den underbar. Älskar allt som händer på tröjan. Och såklart låter jag smyckena göra sitt underbara jobb med att bära upp en "enkel" tröja till det där lilla extra. Jag känner mig uppklädd i denna och då menar jag så pass uppklädd så jag kan ta ett glas vin med min bästa vän, som jag ska göra ikväll.
 
 

Tre ting till min vår.

 
 
 
Jag behöver dessa tre ting för jag är så brutalt kär i dem. Min vår skulle börja perfekt med dessa. Jackan var jag osäker på, men jag fick en åsikt om den och det räckte så den klicka jag hem nyss, skorna prova jag i butik och blev kär, clutchen behöver jag enbart för jag blev så kär i den. Kanske har jag allt i min gardrobe, kanske.
 
(Jacka Lindex, Skor Bianco, Clutch Asos.com)
 
 
 

Jackan man måste ha sidan om.

Jag köpte en jacka i december som jag kände att jag var tvugen att invistera i. Det är en typiskt en jacka som man kan ha vid olika tillfällen när man inte använder sin standard jacka. Jag har alltid velat ha något likande, dock svart men också ljus. Hade den funnits i svart hade jag huggit den med en gång. Denna är perfekt och jag hoppas att jag snart kommer få använda den snart ganska intensivt. Jag har smygprovat den ett par gånger och jag älskar den.