Oh my dear London...

Hallå hallå! 

Denna helgen tillbringar jag och min sambo i London. Vi kom igår och det kanske inte börja så bra. När vi kom till vårt hotell vi hade bokat så var det nerstängt  pga "renovering" plus att dom dragit pengar från kontot två gånger. Vi satte oss på en pub och lät beställningarna komma in på engelsk cider och öl. Vi ringde runt i lugn och ro. Efter en timme hade vi ett nytt boende. Resten får vi lösa på måndag när vi är hemma igen. 

Det är väl kanske inte det bästa sättet att börja resan på, men samtidigt höll vi det ganska lugnt. Ingen ide med panik.  Och hotels.com har alltid varit bra, men nu måste jag säga (och dessa ord sa en från kundtjänst med) att dom var dålig koll i visa lägen! Detta samarbete med att ha kolla på vilka hotell som är öppet och inte öppet är inte den bästa. 

Nåväl, vi fick det till att bli en bra dag trots allt. Vi åkte London eye och titta på big ben! Känns helt fantastiskt att få vara här på plats! Jag älskar London. 

Idag blir det lite shopping. Jag öppna upp mitt sparkonto till både mig och sambo. Eftersom vi under ett dygn förlora 8000kr pga hotellet som var stängt, men drog pengar ändå så ska vi inte snåla. Pengarna kommer tillbaka men då är vi inte i London. :) 

Hoppas alla har det fint där hemma. 


Solokaffe

Jag skrev tidigare här att jag hitta en efterlängtad burk som jag letat efter.  Burken finns egentligen i varenta ett hushåll känns det som, förutom mitt. Och jag har inte funnit denna burk på någon secondhandbutik överhuvudtaget. Men äntligen var turen på min sida. Den bara låg där i en korg på gatan vid en antikaffär och ropa mitt namn. Jag har redan kaffe i en fin glasburk från min mormor, men jag tror jag ska ha kaffe i denna med. Jag får se, den ska i alla fall stå framme och förgylla mitt kök.
 
 

short hair...

I lördags klädde jag mog inför bion och stod och tänkte vad jag skulle göra med hår. Jag brukar alltid locka det när jag ska göra något speciellt. Jag trivs bäst så med mitt hår som är kort just nu, men man vill inte hellre tröttna på det lockiga, så körde på rakt. Jag trivdes faktiskt i det. Det känns ganska stelt med rakt men med lite ruffs och en frisyr så funkar det, på bild är halva håret yppsatt i en knut. Man får verkligen lära sig nya knepp med kort hår. Dock växer mitt hår som ogräs så snart kommer jag ha det långt igen. Jag tror jag kommer stanna på det långa då. Nu har jag provat på det korta och det var helt okej men ingen wow upplevelse.
 
Vad trivs ni bäst i?