Extra tung runt halsen.

 
Detta var jag igår. jag älskar mitt nya halsband. Det var dyrt och kanske inte det första halsband jag tänker "yes, detta ska jag ha!" för det är faktiskt en frågan om priset med, men sen så sprang jag bara in på HM och knyckte det med en väska. När jag kom till kassan så intala jag mig hur försent det var att gå tillbaka. Efter köpet var jag mer än nöjd. Så funkar ofast mina dyra köp faktiskt. och känner jag mig rätt kommer detta fina halsband bara användas till någon lätt outfit.

Justin Timberlake - Mirrors

 
Rubriken är givetvis ett litet låttips till er. Den låten går hela tiden på reapet alltså. Älskar den. Den är riktigt soft och kan ta över hela världen med den låten i mina öron. Här kommer en liten insta bild. Lite små detaljer jag hade på mig under ninas 25 års dag. Älska denna enkla outfit. Överdelen var allt vitt och sen detaljer i guld. En vit kavaj är min nya favorit. Hoppas den får vara vit länge med. Är inte lätt att bära upp en hel kväll med vin, öl och cider i hand. 

Sova, prata och titta tv. Var för sig.

Kom över denna på Carolina Gynnings sida. Hon har köpt ett nytt bord. Soffbord, soffa, bord.. vad man nu vill ha det till. Jag älskar i alla fall den här kombon. Jag skulle defenitivt kunna tänka mig något liknande den dagen då jag flyttar. Det är ett bord som förhindrar så mycket som tex mat. Man kommer inte dyka fram maten vid tv.n eller så. Det var något jag älskade när jag bodde med christoffer. Han var tålig med mig. När vi åt mat satt vi alltid vid bordet och inte framför tv.n. Och i sängkammaren så fanns där heller ingen tv. Visst är det bekvämt och skönt att äta vid tv och titta tv i sovrummet. Jag älskar det, dock så gillar jag inte det efteråt. Jag får alltid en meningslös känsla efteråt. Vid middagsbordet ska det pratas och i sovrummet ska det sovas.