När du kommer ska jag sitta här och ta allt som du ger mig och när du går vet jag att du snart är här igen.

Titta nyss på "Så mycket bättre". Miss Li, fagra Miss Li. Älskar hennes röst, älskar hennes personlighet, älskar hennes mun, älskar hennes passion till hennes låtar. Hon väljer att göra en av mina absolut favorit låtar av pogrammets Värd: Pugh. Låten heter "här kommer natten". Så känslofylld låt så jag fick en eller tår. Ni kan lyssna på den här.
 
Och på tal om ingenting, så gick jag runt med mitt såkallade "kärring-lack". jag fullkomligt älskar det. Ska bära upp det några dagar till sen ska jag skifta till mitt plommon-lila lack. Det ser så himla fint ut. Och givetvis heter det fina lacket också Milano. Oj, vad jag saknar Milano. Gudomlig stad.
 

Nytt lack!

har fått två nya lack till min lack samling. Visar ett här sålänge som jag var lite sugen på att testa direkt. Jag var på jakt efter vinröd färg men det är väldigt svårt att hitta. Detta är det närmsta jag kan komma. egentligen vill jag inte det ska vara så glansigt, det retar mig lite...kanske köper jag något mattande lack som man kan ha över. Det kostar sin "lilla" peng bara. Nåja, färgen duger såhär sålänge. jag gick in med inställningen att jag kunde se ut som en kärring i efterhand. för faktiskt så fick jag lite kärring-feeling över det när jag var klar. Kanske beror på att min lärare i lågstadiet alltid gick med långa naglar och vinröda naglar. Tjoflöjt! Psyiska men....
 
 
 

Cotton.

 
Har tänt upp lite här. Ljus som luktar bomull, men den bomullen jag äger och har doftar inte så gott. Nåja, det doftar gott i rummet. Det negativa med doftljus är att de kan bara vara tända för någon stund. Annars så börjar ögonen på en eller näsan får bomulls-anfall. Hoppas ni har en toppen lördag.