Smått och gott från hemmet.

Idag har jag haft min familj hos mig för lite kalas för mig. Jag bjöd på tacos. Enkelt och gott. jag äter det en gång i månanden medans min underbara familj sällan äter det. Min pappa vid matbordet: Hur äter jag nu det här? Haha, älskar dom så! Jag fick så fina presenter. Väldigt mysigt och gott idag.
 
Jag bjuder på lite detaljer från mitt hem idag. Jag har inte en röd tråd här hemma tycker jag. Jag har allt från gammalt och nytt. Toffsarna älskar jag. De har jag fått från mormor och de får pryda på en dörr sålänge. Hästhuvudet köpte jag på secondhand för 15 kronor. Min nya favorit i inredningen är kuben med globen i. Dessa kuber är underbara. kan fylla dom med vad som helst. Har en i brons med som är lite större, men vet ännu inte vad jag ska ha i den.
 
 

Happy b-day 2 me !!

Det är min födelsedag idag och den firar jag på jobb! Jag minns faktiskt inte senast jag var hemma på min gen födelsedag. Jag är väl inte heller den som tar ledigt men någon gång kanske jag ska. Föräldrana brukar sjunga för en när man bodde hemma. Det är något jag faktiskt aldrig kommer komma ifrån. Kvittar hur gammal jag än blir så bekräfta föräldrana ens födelsedag så himla bra på morgonen. Man var som ett litet barn, faktiskt. Det är hemskt hur vuxet det känns att vakna upp i sin vuxnma säng, i sin vuxna lägenhet och gå till sitt vuxna jobb...
 
För allt man egentligen vill göra är att få överassknings sång i säng med tända ljus, äta serverad frukost och öppna presenter, lalalaaa hela dagen med familjen, äta tårta och somna gott! Jag kommer dock få allt detta imorgon när familjen kommer hit till mig. Längtar! Tills dess är jag en crumpy cat!
 
 
 

Älskar att komma hem och hänga upp min jacka...

Har haft en hattjylla i hallen som vi fick borra upp själv när vi flytta in i lägenheten. Jag har alltid älskat vår lägenhet men jag börjar tröttna på dessa urslitna väggar. Trots en väldigt kunnig pappa så har han slitit han med med dessa väggar och till sist går det, men det håller inte i längden med tanke på att tyngden på hatthyllan förändras hela tiden med tanke på vinterjckor osv. Till sist gav hatthyllan från ikea upp och jag gav upp om en ny hatthylla. Ni kan se på bilden att vi gipsat stor hål som var från hatthyllan.  Tyngd och smuliga väggar är inte en bra kombo.
 
Jag tog  den enkla lösningen som många andra också har. Kedja, träpinne, krokar och en glad pappa! Jag smsa ideen och han köpte det. Taket skulle få bära vår nya hängare i hallen. Det blev riktigt bra och jag är så nöjd. Vår hall är liten, men den ska inte vara ful för det. Vad sägs?!