VS

Min lediga helg har kommit. Jag har inte så mycket planerat. Jag ska till frisören vid 15.oo och sedan kommer mina tjejer hit för ett glas vin på kvällen. Om vädret tillåter så slänger jag fram vattenpipan. Det var sålänge sedan vi alla var samlade. Jag förvänta mig bara en allmänt trevlig kväll med en massa vin. På söndag blir det fotboll. Så...det blev ändå en del planerat. Dock känner jag inte av någon stress som jag brukar göra. Hoppas ni får en lugn helg.
 
Jag ska nu ta och föna håret sen ta och sparya lite VS. jag fynda dessa tre på parfym.se där dom nu säljer VS för 99kr. Passa på!
 
 

Guddottern fyller två.

Idag var en fin dag. Min guddotter fyllde två år och hon var helt underbar. Morgon börja med att vi sjöng och gav henne små paket, sen åt vi frukost och då bjöd hon på låtsaskaffe med sin nya te/kaffe service. Det smakar alltid lika gott med luft-kaffe. Senare på kvällen blev det bollhav som hon fick av mig, samt en liten skällande hund, men den var inte så populär. Det kommer den säkert bli med tiden. Fint hade vi i alla fall och det är alltid lika lugnande att höra henne skratta med hela kroppen. Hon är verkligen full av liv den tösen.
 
 

Finally.

 
Ni anar inte hur underbart det är att vara hemma efter 16 timmars pass på en och samma dag med sammanlagt 1 timmes lunch. Igår kom jag hem mitt i atten, la sig och sedan upp 05.30 för att sedan jobba 07.00 - 23.00. Jag var helt slut den sista timmen. Huvudet börja värka och jag kände en viss irritation, men det fick jag lägga till sidan. Jag har trots allt varit på ett väldigt gott humör idag. Att jobba på dagen får mig att tänka på något helt annat och jag kände att det var tungt för kroppen men ändå så frukstansvärt skönt. Hade jag slutat 15.30 som man i vanliga fall gör, så skulle jag vara lycklig. Då hade jag haft heeela restrenade dagen framför mig. Underbart är det. Just nu har jag knappt ett liv nästan.
 
Sitter med en tekopp och myser. Ska vara uppe en timme längre inatt bara för att imorgon kommer jag i alla fall få sova ut samt att jag bara ha ett pass att hålla mig till. Hurra!  Och visst är armbandet snyggt? Detta är ios Lindex, jag våga inte riktigt använda mina riktiga som kommer från italien själv. Men har tre stycken sådana armband och jag älskar dem så.