lördag.

 
 
Det har varit ett par riktigt konstiga dagar med vädret, men det äör typiskt höst. Jag kommer förberred med en stor och tjock halsduk som jag bara älskar. Man har inte för mycket av bas dvs svart. Jag hitta en underbar halsduk på lindex för 149 kr. En välbehövlig sådan. Bjuder på lite bilder från instagram. Första bilden är från idag. Den obligatoriska höstbilden: skor med löv. Den i mitten är jag med en del av min nya halsduk och den sista är min underbara cykel. Jag kallar den för "Blå faran". Jag hoppas jag får behålla den länge. Bästa cyklen jag någonsin haft. Men här i Malmö vet man aldrig om man får behålla sin cykel eller inte. Överasskning varje gång man vaknar "är min cykel kvar".
 
trevlig fortsatt helg på er.

sommartiden har lämnat, såklart.

ja, som alla andra skriver så har sommaren verkligen lämnat oss för ett bra tag sedan. kan ändå känna en viss värme i luften och det gillar jag. Hösten är för underbar alltså. Jag gillar den. Jag tycker om att ta på mig kläder, så därför är hösten alltid välkommen. Vintern likså när den har sina försiktiga dagar med oss. Ibland kan den vara grym på alla sätt och vis.
 
Gick igenom lite bilder på sommaren som varit. Gick förbi en bild på min hårfärg. Oj! Den färgen har jag verkligen burit upp alltså. Jag kan på nått sätt känna en liten saknad efter den för alla var verkligen chockad över den färgen, jag själv tyckte inte det var världens grej, men nu när jag ser i efterhand så gapar jag nästan. Jo, men om man inte skulle överväga dne färgen när man väl vill bli lite mörkare av något slag, kanske. ja vi får se, nu går mitt hår bara mot ljusare tider, trots höst!
 
 

Sjuk...av kärlek.

Åh! Jag är nästan helt frisk. Jag känner mig frisk men ändå inte. Det är min rörst som gör mig så jag känne rmig sjukare än sjukast. Jag låter lite som en man. Börja dock jobba idag och det kändes okej.  Jag har blivit grymt uppassad av Christoffer. Han har varit på jobb, sne har han sprungit direkt hem till mig och gjort allt jag sagt till honom att göra. Nä, kanske inte så. men han har läst mina tankar och med det menar jag med att han känner mig för jäkla bra.
 
Och idag när han gick upp 05.30 för att gå till jobb så vakna jag, men jag låtsassov när han lade sig intill mg (som han alltid gör) och pussar mig hejdå. Ibland pussar han mig tills jag vaknar. Men idag låtsassov jag. jag var ledsen. för jag visste, när han sätter foten utanför dörren så kommer vi inte ses på ett par dagar. Nu är jag inte sjuk och då är vi inte lika tillgängliga för varandra. Vi har bara fullständig tid för varandra om någon av oss är sjuka. Det är sinnes...sjukt! Sinnes! Annars es vi, men har så mycket annat att göra. Jag säger då det. och när jag då lämna lägenheten idag så gjorde det ont i bröstet lite. Jag snörvla lite och hosta ut lite bakterier, sen gick jag till bussen för att åka till jobb....jag var väldigt ledsen.
 
Konstigt hur man kan må så dåligt men samtidigt så bra när någon tar hand om en. Ja, jag kan inget mer än att säga att du har hela mitt hjärta, Christoffer. Krossa det gärna, men du kommer också vara den enda. Men jag kommer njuta till fullo i mitt liv och önska att det aldrig kommer hända.... kommer älska ihjäl dig.
 
Bilder från ett annat tillfälle.