make a wish and live happily ever after
Bland mina senaste inköp i smyckesväg så blev det faktiskt den här lilla sötsaken. Jag tycker väldigt mycket om små halsband med en liten detalj som hänger runt halsen. Det lilla kan göra så mycket ibland. Jag vill bara använda det nu, nu, nu! Fast som ni läser så ska man göra sig en önskan innan man trä på sig det. Det är just den biten som får mig att avvakta, jag vet inte vad jag ska önska mig än.

you learn

Godkväll sköna kycklingar. Vet ni? Jag är så trött i huvudet så jag har ingenaning vart jag ska ta vägen. Precis fått ihop räkningarna, sen blir det att lämna över sparpengarna till pappa. Jag suktar efter ett par skor nu. skorna jag velat ha sålänge finns i en klack storlek som verkligen går att gå i och jag känner bara...näääh, jag kan inte köpa dom! jag vill så gärna men jag kan inte. Jag får vara utan helt enkelt. Får ta det jag har hemma, det funkar lika bra, men visst suger det. En del människor ska verkligen unna sig något fint och det lär väl jag göra den dagen jag invisterar i en lägenhet...helt ensam. Tillräckligt fint om man frågar mig, men det är vägen dit som är kämpigt och det gör sig påmind när man älskar väskor och skor.

Nu blir det boken zlatan och sängen. Ska se om jag kan få något läst...har två snarkande föräldrar som konstig nog inte vaknar av sig själva ibland, så mycket dom låter, hoho!
välkommna

Det säger jag till er: Er nya läsare som kommit in här och faktiskt återkommer. Det gillar jag. Jag vet inte hur jag bär mig åt för det finns inte så mycket som händer i min blogg just nu och jag har inte varit på vilda äventyr och gjort reklam för min blogg, men det känns jätteroligt! Sen vet jag om att jag blivit nämnd i en coh annan heminrednings blogg. Det gillas stort och jag tackar för det! kanske där ni kommer ifrån? ;)

Idag har det enbart varit lilla wilma som varit på väggen. Har myst och pussat henne. Hon är en aning mamma sjuk men efter ett tag så går det faktiskt att ha henne i knäet utan hon gör grimaser som säger "ska jag skratta eller gråta?". Hon är så kär. hon gillar att dra i mitt långa hår, sen ler hon med hela ansiktet när man drar håret genom hennes ansikte. Vackra Wilma.

Imorgon blir det lunch med Emma. Hon drar inte i mitt hår och hon gråter väl inte direkt när hon ser mig. Hon dregglar mest och sen hoppar hon direkt in i min famn när vi ses och så lämnar hon snorkråkor på min jacka, det är en fin och underbar bästa vän det!