Oseriösa frågor med seriösa svar!

Eftersom jag nu inte har något att skriva om pga flytt och så så får ni helt enkelt ta er tid och vilja att läsa det jag har att erbjuda här och det är dessa frågor jag svara på. KULIGT VA!? hehehehe... nopp! inte för mig! Jag vill blogga som vanligt igen men det kommer snart ska ni se. snart bloggar jag från mitt gammla hem igen! jag är såååå spänd! se mig lääängta! ....nej seriöst, jag är faktiskt spänd. Här kommer oseriösa frågor med SERIÖSA svar!

Vad är det första du tänker på när du vaknar?
- shit vad jag stinker i munnen

Om du nu pratar med dig själv, vad brukar du då säga? Och får du något svar?
- Jag brukar säga småsaker som "varför har jag nu ställt den där borta? eller "helvetesjävlar piss jag glömde raka armhålan". Jag får dock sällan svar tillbaka...och ibland struntar jag i att det finns hår i min armhåla. Har ett litet bo där nu.. turr turr. 

Vad skulle du helst vilja blogga om?
- Jag skulle vilja blogga om dagens person. Så skulle bloggen heta "Dagens person". Den skulle då handla om att jag då (bloggerskan) går ut på stan, ställer en fråga som jag själv kommit på (givetvis en väldigt korkad eller frågsam sådan), tagit en bild på personen som svarat sen lagt ut allt på min blogg.

Vad tänker du på när du duschar?
- Hoppas varm vattnet tar slut för alla i byggnaden (jag duschar varmt!)

Vad säger du till killar med hål i strumpan?
- oooooOOooohH, får jag smaka?!

Vad tittar du helst inte på?
- Victoria secret fashion show, vad är grejen där? jag vill se underkläder! Jag kan väl inte använda vingar i sovrummet eller en massa andra kläder. Dessutom ser inte underkläderna ut så på mig..gör underkläder för mig och mina medmänniskor i pluzzizeeezh. Ska jag kolla för det är coolt, mode? HJÄRNKONTORET VAR COOLARE & SMARTARE, DET SLÅR MODE!

Vad är det äckligaste du gjort?
- Förmodligen när jag fes vid ett matbord. Jag gör aldrig det! Aldrig! Den bara kom. Ingen åt upp sin mat..om ni ville veta det.

Tänker du på något speciellt när du sitter på toaletten?
- Mat och Emma (min bästa vän), ibland blir det bara mat och ibland bara emma, sen blir det blandat. Jag vill ta in datorn på toaletten bara för att, men då är jag rädd för att den blir doftskadad.

Det bästa du vet?
- När jag tror jag inte har godis hemma men går och letar efter det och hittar en hel låda godis! Då blir man glaud i maaugen.

Vad sa din mamma när hon för första gången la ögonen på dig?
- Eh...detta måste vara fel bebis! (nää jag skoja, hur ska jag veta det?!!)

Din största önskan?
- att få duscha i champagne ! .....och fred på jorden....kanske.
Vad har hänt år 2011

Här kommer i textform om vad som har skett hos mig under 2011. Kort och gott! 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag flytta! Jag flytta till en väldigt fin hyreslägenhet tillsammans med Christoffer. Jag tycker det räknas för jag har aldrig flyttat till mitt EGET förr. jag åkte utomlands för att kolla på fotboll och inte vilken fotboll som helst, utan milan fotboll!

Har du några nyårslöften?
Jag brukar aldrig ge mig själv några löften. jag känner mig själv så pass bra, men eftersom det varit några händelsefulla månader så kommer jag försöka att sätta mig själv i fokus på många plan och sätt. Ett av dom är ju faktiskt att jag kommer flytta hem precis i början av året, enbart för att göra något för mig själv dvs köpa lägenhet så jag tycker nog allt att jag uppfyllt kraven bara där ganska rejält.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Det var nästan en babyboom i år! Nästa år blir det nog en liten baby i alla fall mohaha *smida planer*

Vilka länder besökte du?
Italien

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Jag är sämst på datum, men det finns så många, men något som värmer i hjärtat är den 28 aug, då Wilma kom till världen.

Vad var din största framgång 2011?
Framgång? Hm, svårt att sätta finger på... det kan jag nog inte riktigt svara på men jag måste nog säga att jag puscha mig så mycket själv som aldrig förr med att börja plugga matematik. jag klara inte det men jag puschar mig än med att lyckas nästa gång och jag tror jag kan säga att jag nu verkligen vet hur jag v ill ha det hädanefter med framtiden. Det är framgång för mig! 

Största misstaget?

Att jag inte lyssnat på mig själv lite mer och andra. jag gjorde det som kändes bäst för stunden men ibland måste man tänka till lite innan man gör något. En läxa att ta med sig 2012 :)

Bästa köpet?
Min mac (som jag haft innan med) men jag skulle aldrig kunna gå tillbaka till något annat, min väska från zara och min mössa från hpi sweden. Underbara saker som är en bra invistering!  

Vad spenderade du mest pengar på?
heminredning! Kul att flytta...  

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Varje gång jag umgicks med mina vänner. Extra krydda i tillvaron

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Det har varit ett blandat år med blandade känslor. Jag ska se till så att nästa år blir mer leende än tårar, mer skratt än svordomar och mer kärlek än hat (hat har jag inte känt men på en "nästan" nivå)

Vad önskar du att du gjort mer?
rest! dock så kan man inte resa allt för ofta. tid, pengar och sällskap krävs. Fast även där har jag lite planer till nästa år. små miniresor som inte kostar allt för mycket. att resa för mig behöver inte vara utomlands.  

Favoritprogram på TV?
Inget! detta året har jag insett att jag kan klara mig utan tv. den är mer för att synas och ha något i bakgrunden.