Hair haaaiir

 
Så, då har man betalt det man skulle för denna månaden, nu längtar jag bara tills mitt hår blir fixat och trixat. Ska bli underbart. Jag har en jäkla utväxt, men den utväxten ska snart försvinna. När jag gör mitt hår så får jag hoppas att min utväxt passar in med den andra delen av håret. Jag ska bli ljusare. Och denna gången känns det bra.

Grillmästaren

 
 
Det blev lite häng och grill i trädgården igår. Fick passa både katt och hund då mamma och pappa åkte och hälsa på min bror i landskrona. Det var väldigt mysigt, trots att jag har en täppt näsa. Riktigt mysigt var det i alla fall. Solen skulle bara varit framme lite mer men man kan inte ha tur med allt.

Rastlös.

 
Jag har under dagen legat och tyckt synd om mig själv. Varit förkyld och jobbig mot mig själv. Förkylningen rår jag inte för, men allt annat man varit. Gnällig och bara allmänt uttråkad. Jag har inte haft ork för att göra något. Stanna hemma från jobb och bara kände mig så rastlös. Jag tänkte för mig själv "Lisette, du är sjuk.. lägg dig i sängen" men det börja klia i armar och ben. Så jag fick ta en lång promenad med hunden här hemma. inte för att han behövdes rastas precis, utan det var mer för mig. Det är mycket jag vill göra men har inte orken till. Så är det också även om jag inte är sjuk. Mycket men känner inte för det. Jag avskyr det! Jag blir aldrig mätt...eller har jag blivit det? Naaah, trodde inte det heller. Bara en liten svacka.