Jeans, byxor och färg.

Jag är för trött för att skriva egentligen men känner för att skjuta iväg ett inlägg här.
 
Har varit och handlat byxor idag. Kändes som det faktiskt behövdes. slippa tänka på det när hösten kommer. helt vanliga jeans och sen ett par svarta. Det är mina standard byxor alltså. jag funderar skarpt på att köpa ett par byxor i färg denna hösten. Typ plommomlila eller vinröda. Det är snyggt som attan. Nåja, min lilla sago stund med byxorna tog slut ganska fort, eftersom jag glömde påsen med innehållet av byxorna, på ginatricot (hoppas jag), så imorgon när jag vaknar måste jag rusa dit direkt, eller ja, först ringa men jag planerar att dom är kvar. Att bli av med byxor för 700kr är inget som lockar för tillfället. Nååååja!
 
Nu ska jag ta och äta lite sen blir det bannemig sängen för min del. Kanske en film. Snart helg också! Ska bara jobba tre dagar sen är det BIG SLAP här i malmö. Jag längtar!
 
 
Och jag fullkomligt älskar detta lack från mavala. "Nice" heter det. Det har en orange/röd ton i sig.
 
 
 
 

Detaljer på mitt toalettbord

Vilka varma dagar vi har just nu. Det gillas. Jag har jobbat alla dessa varma dagar men det gör inget, det kommer dagar då jag kommer få ledigt under sådana dagar med. Jag hoppas verkligen det blir fint väder imorgon med, då är jag nämligen ledig. Ska såfall ta och lägga mig i trädgården lite och bara ta det lugnt. Bra start på dagen tycker jag. Hoppas ni njuter av er semester, för en del av er har väl det nu och att solen är med er överallt.
 
Här bjuder jag på lite detaljer från mitt stora toalettbord, eller spegelbyrå som jag kallar det för. Det har verkligen blivit en plats är jag samlar minnen och mina parfymer. Varje sak ni ser på bilden har något värdefullt med sig. Underbart att stå och göra sig ordning till alla dessa minnen.
 
 

Partaj i mina väskor

Man kan aldrig få för mycket av väskor. I alla fall inte jag. Och nu har jag lite att välja på när det kommer till clutches. Lite av samma sort om du frågar mig, men det gör inget. Den ena är inte lik den andra så det finns så mycket nytt man kan hitta på med dem. Jag älskar den här sortens väskor och jag minns att jag köpte min första från gina tricot faktiskt. Den var beige/grå i fake ormskin. Den har hängt med mig i två år där ute på dansgolvet. Jag älska den. Fast den blir sliten som altl annat och därför skaffa jag den några vänner. Nu känner jag att jag kommer få problem när jag ska ut nästa gång. Vilken ska man ta?! Innan hade jag bara en favorit och då var valet ganska enkelt och smidigt. Jag kommer förmodligen ha alla runt mig nästa gång kvällen bjuder på kalas.