Rockabilly festen!

Här kommer några fina och glada stunder från min rockabilly fest som blev väldigt lugn och fylld med skratt. Jag vill tacka alla som var där. Ni gjorde en väldigt fin lördagskväll och alla dessa gåvor jag fick, återigen, tusen tack!

Det är något som händer idag.. men vad?

Jag vakna upp som den granna flicka jag är. Kände att det var en mycket ovanlig fredag idag men jag kunde inte riktigt förstå varför den var så ovanlig. jag tvätta armhålan lite, laga lite mat, klädde på mig trosor på huvudet.....sen där mellan trosan på huvudet och känslan av att ha en trosa på huvudet var fel, kom änslan... det är ju min....

 

FÖDELSEDAG! jag fyller ju hela 23 år idag! Jag såg i luften hur raketer sprängdes just för mig och hur en stor carneval startades nere vid min gata, folk sjöng och var vilda denna morgonkvisten! TjoooFLÖJT vad härligt att bli äldre och mognare!


Men nej!! den här dagen som kommer varje år var jag inte bereed på..vem skulle dyka upp? vem kommer ihåg? tänk om jag är glömd? Tänk om ingen minns? Vad ska jag göra?n världen snurrar!!


Ska jag bjuda på en STOR tårta med läckra grejer på? kommer jag få STORA åresenter? kommer människor spruta champange på mig som aldrig förr?


Eller kommer jag bara få en mini-mini-mini-miiiiini present? en sådan som man knappt kan se? liten eller stor? ingen vet, panik råder!!


Ingen vet! jag vet inte! det sluta upp med att jag satt där i mörkret av denna morgon och rulla på min läckra mustche jag fått och klappa på elefanten jag fick från ingenstans i min hand. Där satt vi båda två och funderarde på vad dagen har att erbjuda.

fortsättning följer...

inte utan min kavaj

jag vet helt ärligt inte hur många kavajer jag har i min ägo. Jag älskar dem men jag får dock aldrig tid att bära dom, det är lite synd, men den senaste kavajen hitta jag på myrorna. underbar färg och underbar model. den är lite stor men en liten nål och en liten bit snöre, så fixar det sig!