same old, same old my friends...

haha, men blöh...kom på mig själv att jag skulle skriva om samma sak jag skrivit om innan: räning och trötthet. Det kommer inte att ske, även om det är så. Jag har haft en lugn kväll hemma. Är ensam hemma och haft lite egentid. Ätit nån bit chocklad, som konstigt nog inte smaka så bra just ikväll. De flesta är ute på äventyr, själv väntar jag på min lediga helg som gärna får komma snart så jag kan njuta lite mer än vanligt. Hoppas ni har en grym lördagskväll.
 
Bjuder på lite instagram bilder, om ni inte redan sett till er följare.
 
 

power!!

Haaaaa! Min kropp värker. Försöker komma upp i tempo med min träning men det är lite svårare och lite mer ansträngade med tanke på allt som hänger och flänger på kroppen. Är så ofokuserad när det är så mycket människor i ett litet rum med. Känns dock bra när jag kommer hem och får slappna av och ta det där lilla målet som kroppen behöver för ny energi. Ikväll blir det en träff med min bästa vän, som är väldigt välbehövligt. Fin kväll på er!
 
 
 
 

Värmer så gott...

idag har verkligen varit min dag som jag älskar att ha. Börja med att sova ut, kolla nyheter och sedan bege sig mot gymmet och träna en timme eller två. Jag höll inte koll denna gången. Sen gick jag en runda i stan i lugn och ro sedan hem för att äta frukost/lunch. jag tog tag och städa lite så när det är dags för vårstädning så behöver jag inte ta de värsta ställena i lägenheten, för det har jag redan gjort. Nu väntar jag på att en ska komma hem från jobb så man kan slänga in lite mat i ugnen. Tills dess myser jag med tända ljus i vardagsrummet. Jag älskar min bricka. Jag har nästan fått tag på allt på secondhand.  Hoppas ni har en fin torsdagskväll.