Efterlängtade sommardag

Det är lite moln på himmlen, men vad gör det egentligen. Som mamma sa igår "nu är sommaren slut" haha. Hon kan då vara positiv inställd till vädret ibland. Ena stunden är det hir varmt som helst och den andra sitter jag och fryser som bara den. Tur man har lite brun utan sol här hemma. Kan dock inte bestämma mig för vilken som egentligen är bäst. Får återkomma med det. Här kommer lite bilder från ett par dagar sedan. Då man satt och grilla och glömde allt. Måste införskaffa mig en liknande grill eller i alla fall en söt liten klotgrill.

känn ingen sorg för mig.

Jag är en trött och ledsen själ just nu. Bloggen blir påverkad, jag blir påverkad, jobb blir påverkad. Semester? Om en månad. Längtar jag? Såklart. Jag vill egentligen att något annat att arbeta med. Kan inte ett jobb knacka på min rygg och säga "dig ska vi ha!" ?  - ack, så funkar det bannemig inte! Jag kan inte klaga om jag inte gör något åt det..nej, jag vet det kära ni. Jag måste dock spara och att byta inriktning/jobb finns inte med. Åven om min glöd är så stor just nu så tror jag nästan det hade gått igenom.

Fick ta och fotografera lite för att tänka på annat. jag saknar wilma med. Lilla snorkråkan min.
- jisses! kameran är svår att lära sig trots att den är så jäkla simpel. Jag är van vid att bara trycka, men här finns det lite saker man måste gå tillbaka för. Jag älskar kameran vilket fall som helst. Jag är ny på den så vad ska man begära efter ett par gånger. Jag vill redan nu har ett nytt objectiv (macro), ett stativ och en fjärrutlösare. Jag har dyra krav på mig själv :(


booz

med lite sprit i magen blir resten av kroppen glaaaud! ibland händer det. nu ska jag ta och sova. sova bort hela natten lång.