sensation white

Ikväll blir det sensation white. det är den åröiga traditionen som alltid. vi blir dock inte lika många som alltid men det gör inget. sålänge jag får uppleva den och detta året upplever jag den med min kollega och kära vän sussie. eller som jag råkat skriva in på min mobil "sussiet" :) Jag hinner inte ta så mykcet bilder och lägga upp innan men här kommer i alla fall kvällens smink. bild tagen med photo booth. jag laddar min kamea, men det blev ganska rättvist!  :) Jag är inte van vid att ha såhär mycket smink på mig. Jag vet inte om jag ska känna mig snygg eller ful....eller FULL höhö. Nej, ha en trevlig kväll alla. Det kommer vi ha i alla fall.  Puss!

och Emma: du av någon skulle varit med nu :) kommer sakna dig!

sleep

imorgon ska jag sova minst en timme extra än vad jag brukar göra. ska till och med  låta larmet gå på som vanligt just för att jag ska få njuta av att kunna sova vidare. GOTT!

wilma.

Igår var jag och besökte wilma. jag vill bara bädda ner henne och sova bort mina dagar med henne. hon är så underbar och så sprallig. pratar och har sig, och man kan redan nu skymta  ett stort strålande leende på henne. :) och hon har handen i munnen på alla bilder, rolig du wilma! Jag gissar på att handen är god eller att tandköttet reeeedan börjar klia på henne.