den dära g-klaven

igår var jag och fika med emma. ni skulle bara veta hur skönt det var att komma ut, speciellt med emma med. vi fikar nu förtiden alltid två gånger. vi lever lite farligt mohahah. jag fick två gåvor från henne. en ring g-klav. det finns en historia till den och därför gör just denna ring så mäktig. den kommer nog pryda på mitt finger en stor del under sommaren. läppbalsamet är inget vanligt balsam. det är chili grejer i. gör så det sticks och så att läpparna ska få en fylligare form. och jo...det sved ska jag tala om. christoffer kom sen. jag lura han att ta det, hoho. fuunny!

tack emma <3

cheessy

igår kväll plocka vi fram ostbrickan och så mumsa vi i oss gott. tyvärr så är ostbricka farligt för mig. jag kan äta hur mycket som helst. farligt farligt. men gott är det i alla fall.

och idag så fyller världens bästa mamma år. 45 år!! stort grattis till min älskade mamma som just nu är på v'äg upp till stockholm. puss.

en kvällspromenad i kvällsolen.

efter maten idag så bestämde vi oss för att ta en promenad. vi toig en promenad via den stora kyrkan, ner bland smågator och träd. det var verkligen härligt. det var skönt för mig att komma ut faktiskt. sitta inne och känna smärta är inte roligt, det var lugnare och roligare att promonera av sin smärta och fota lite också för den delen.


på vägen hem gick vi förbi folkets park, vi är liksom grannar med folketspark och det är så shysst måste jag säga (shysst är det nya ordet för mig) för där är mycket som händer där under sommaren tex alla djuren. vi fick hälsa på en vis herr tupp..eller höna blir det såklart. från folketspark hem till oss finns det väldigt mycket roliga och grymma klibbor på varenda stolpe man än går förbi. det gillar jag. det sätter lite färg och text på de mest gråaste gatorna som finns.