In the darkes place.

Gpdkväll på er. Här sitter man och mår lite halv dåligt. igår var det sämre. Ska inte gå in på detalj om det men det har något att göra med vintern i alla fall. brukar bli en epedemi av det nästan, hehe. Det var värre igår och imorse. Idag har jag i alla fall fått i mig några smörgåsar. Och när jag kommer in i mitt rummet så doftar det ljuvligt med Hyacint. Fick den av mina kära arbetskollegor på jobbet. Jag fick tuggummi för att jag alltid frågar om det, läppsyl för jag alltid smörjer in läpparna och sen choklad för jag alltid har det i väskan. Dom vet mina småsaker dom. Det är så synd att det blir mörkt så snabbt. Man får så fula bilder och lixt är jag inte tålig med att använda sådär bara. Jag längtar bara tills det blir lite ljusare. Det är den enda jag tycker är negativt med det kalla, det är mörkret som kommer så snabbt. Tur så fnns det Hyacinter och dess ljuva doft.
 

24.

Min födelsedag var helt underbar. Det var lite plockmat, drinkar, shots och ja..lite av allt möjligt. Fick så underbara gåvor så man blir nästan tåögd när man tänker efter. Ens vänner vet verkligen vem man är. Den bästa gåvan är faktiskt deras vänskap. Mer behövs inte. Nu blir det sömn för hela slanten. En bit av lördagen sitter kvar än.

Hipp hipp hurra för min bakfulla födelsedag!

Hur jag ska kunna fira min 25 års dag är för mig en gåta. 24 års dagen som vi fira i förskott igår var mindblowing alltså! Tack mina underbara tjejer. Ni är min värld och lite till. Nu ska jag försöka vakna till liv.