Rubrik behövs ej

Idag kunde jag inte komma på någon bra rubrik för detta blogginlägg. Jag ligger i sängen och är ganska tom. Jag förstår inte varför eller vad det beror på. Jag gick från ett högt läge till ett lågt läge ganska snabbt. Och då vill jag mest vara ifred och skriva i dagboken. Men... Tyvärr är den hemma hos mig och jag är fortfarande kvar i Arlöv för Husvakt. Jag får ta till bloggen. 

Va inte rädd. Jag ska inte öppna mig allt för mycket om mitt pågående inre, men jag blir däremot irriterad och ledsen över att känna såhär. Jag hade trots allt en bra dag, stressig men bra. Samt att jag och min sambo firar nio år idag! Tänka sig... Kul att tänka tillbaka. Jag kan däremot inte förstå min nedstämdhet...

Kan det va en nio års kris? Finns sånt i ett förhållande? Ja, men ni vet.. Ålderskrisen tittar fram. Kan det göra det med ett förhållande med? Jag tror knappt det är det, men när man sjunker lågt ner så börjar man undrar, haha. 

Ny dag imorgon. Då ska jag inte ha någon kris alls. Jag ska mest bara ha en avslappnad torsdag. Gärna fläckfri, men det tror jag knappt för det jar jag sällan, och tänk va skönt det kan va då. :) 

IKEA

Ikea är något som man alltid måste handla på.  Det känns som det är en svensk lag att ha något från ikea. jag trivs bra med att handla därifrån men jag vill dock inte ha allt i mitt hem från ikea. Däremot uppskattar jag när jag hittar en riktigt fin möbel till ett vettigt pris. Jag har aldrig råd att köpa ett skåp för 10.000 och därför är ikea super unikt när det kommer till den ekonomiska biten. Jag vill ha en av dessa.  Vilka tycker ni om? Den till vänster är inte lika stor och grov som den till höger (min favorit) men den kanske kan funka ändå. Måste känna och klämma.
 
 

adidas dot.

Godkväll. Hoppas ni har det bra. Själv har jag hamnat i min egen soffa ikväll. Så himla skönt. Dock saknar jag min andra halva som fortfarande är kvar i huset vi är husvakt till. Jag ska tillbaka på lördag. Idag for jag in till Malmö bara för att gå på min tid på vårdcentralen. Besöket gick bra. Mitt imunförsvar har inte den bästa perioden nu, men bara jag som kan göra det starkt. Läkaren rekomenderade mig att stanna hemma i två veckor för att få kroppen att vila, men jag tacka nej till sjukskrivning och bad om att få jobba. Jag tar bara det om jag ligger allvarligt sjuk. Sen saknar jag att vara igång. legat på soffan snart tredje dagen...nej nu är det nog. Till helgen blir det jobb!
 
Jag tänkte visa er min underbara ryggsäck jag fick av min bästa vän den 1/1 när vi va och hälsa på henne och hela hennes familj. Det va min försenade födelsedags present. Inte fel att få en sådan snygg ryggsäck va? och den va fylld med öl. HA! Ryggsäcken har jag använt flitigt nu under dessa dagar. Den kommer användas mycket till jobb med.