nästa gång sitter jag i vår lägenhet.

nu ska jag inte blogga på ett par dagar. det är enbart flytten som gäller nu och jag lägger ner all min energi där. hålle rpå för fullt här redan och redan imorgon flyttar vi in, eller redan och redan det är dags då! på onsdag ska vi få sova där och jag längtar tills dess. när vi fixar med internet får vi se. förmodligen så snabbt som möjligt för vi kommer behöva det. tills dess så får ni ha det underbart sålänge och ta hand om er själv riktigt bra nu. får hoppas solstrålar tittar fram då och då.

M V H

Lajseeetteeeee

i like the way.

nu är det helg. jag är lite friksare men det känns i näsan än. att det kan vara så jäkla segt. ska åka till christoffer idag och se om han har pakat. ska hålla koll på han annars får jag tända en brasa vid hans rumpa så han börjar. locka håret innan med, såg ut som en pudel nästan, men sen drog jag ut dom och dom blev så vackra. jag är nästan beroende av att locka håret just nu, bara för jag intalar mig själv att jag har kort hår och vill inte ha rakt när det är kort (gillar inte det på mig själv) så  nu lockar jag det. vi ska inte prata om volymen jag får när jag lockar det. wow upplevelse när man är klar! och idag orka jag inte ta till min kamera. fick bli min älskade photobooth.

en sak som inte syns på bilden är min färg på läpparna, min absoluta favorit just nu. jag bad om en röd/rosa färg för jag har själv blandat dom två färgerna tillsammans ibland och jag blev kär i den. när jag fråga på body shop så tog hon fram en, voila lisette var nöjd.

trääävlig hääälg väää!

Smashbox.

Smashbox Adjust Green har jag köpt upp. Den ska sudda bort mina röda partier vilket är för mig: kinder, delar av näsan och under hakan. För det mesta så vill jag ha bort det röda som finns på mina kinder, vilket är då MINA KINDER! Jag blir galen. jag föddes med två tomater till kinder. Dom kommer fram när jag skrattar, blir blyg, känner mig obekväm eller det värsta som finns, när någon säger "så röööda kinder du fååååår!". När jag var yngre och inte använde foundation så gilla en del att sätta fingertopparna på mina kinder, trycka en stund och sedan släppa. Varför? jo för det lämna vita fläckar på kinderna, blodet stoppades..dom älska det!  Jag har prövat denna gröna primer innan, både från studio secret och från KIKOO från Milano. Nu ska jag prova denna och se vad den kan göra med ens ansikte.

Såhär står det om produkten:
ADJUST är grönfärgad och minskar rödheten i din ansiktston.
En riktig mirakelprodukt! Färgkorrigerande, rynkreducerande och förtrollande på mörka fläckar. Skapa en perfekt bas för din foundationapplicering och jämna ut hudtonen med denna sammetslena, lätta blandning av antioxidanter, A- och E-vitaminer samt läkande växtkomponenter som citrongräs, aloe vera och orkidé. Denna oljefria formula jämnar ut huden och gör att din makeup håller längre. DIn hy ser mjukare och yngre ut. Luftfri pumpflaska

Det finns mer än bara denna från smashbox, och jag är ganska så sugen på att testa fler om det visar sig att den jag har i hand just nu är bra. ta och läs mer HÄR.