22 december.

Julen står och knackar på min dörr här. Jag har inte stress men jag känner bara "hur ska jag hinna?"...så jag har satt mig ner och börjat planera dagen idag och morgondagen. Allt görs inte i sista sekund men däremot är det ändå lite som har fått vänta tills nu. Det ska bli bra.
 
Häromdagen fira jag och min sambo lite jul för oss själv. Vi firar aldrig julen tillsammans med tanke på att vi båda är lute mesiga med att lämna våra familjer under julen. Jag tror snart det är dags för våra familjer att fira tillsammans. Men så äter jag och sambon tillsamans efter vi pyntat granen och haft det mysigt.
 
Nu ska jag ta fram lite juldukar och stryka dom, sen får jag väl se om man kommer iväg till någon affär.
 
 

12 december

Ikväll sitter jag med ett glas rött och bara låter ett ljus vara tänt. Julen tittar in lite här och där, men det kommer komma mer jul i hemmet snart. Jag erbjöd mig att ha julen i år och ha hela familjen här. Det ska verkligen bli mysigt. Innan dess får jag väl ta och få upp lite mer julgrejer och försöka få ihop alla klapparna. Jag har fixat det sista till min kära Mor. Jag tror jag och syskonen håller med om att julklappen till mamma måste vara årets julklapp. Tyvärr kan jag inte säga vad för hon läser min blogg...men personligen är det årets julklapp. Mer kan jag inte säga! ;)
 
 
Nu ska jag ta ett glas rött till. Sen ska jag väl hänga in mina kläder eller måla naglarna. Mjo, jag hade väl önskat att min lördag var en underbar lördag med min partner, men så är inte fallet.  Han är iväg och jag sitter ensam. Igen. Det är kanske dags att faktiskt ta nyår på allvar och faktiskt ha ett NYTT ÅR med ett riktigt löfte.
 
Trevlig Lördag.
 
 

Snart onsdag.

Här ligger jag och inväntar onsdagen. Ska bli skönt att få en till dag avklarad från jobb och låta helgen komma med glädje. Jag tror jag har bokat in mig på bowling och lite sådant smått och gott. Alltid kul att ha något att göra. I söndags var jag, lillasyster och min vän Sara och kolla ishockey. Ingen är väl så intresserade av det, men vi alla tre kände väl att det var kul att få kunna komma ut och göra nått tillsammans. Så  jag tror det kommer bli mycket sådant framöver.  

Alla har nog redan börjat julpyntat och julminglat. Vi har onte gjort något än. Kommer i veckan. Lagom till andra advent. Inte typiskt oss, men faktiskt ganska skönt att vi tar det i vår egen takt. Tror vi ska ta upp lite på kvällen imorgon, så får vi se tills på torsdag. Jag är inte ledig från jobb men jag är inte heller uppbokad. 

Här är förresten en av mina gåvor jag fick under min födelsedag. Jag har bara hunnit ta en snabb bild på denna parfym, men oj så mycket fint jag fick. Bortskämd är jag, minsann! Foton kommer!