När man verkligen fyndar...

Godkväll. Ligger i soffan och slöar och tar det lugnt. Ganska intensiv dag med både jobb och lite smått och gott.  Fotograferingen gick bra och jag ramla ej, haha. Jag hoppas självklart att de som fråga mig om att bli fotade, blev nöjda. Imorgon är det fredag och då ska jag minsann fira in helgen med att köpa mig en ny mascara.
 
Nu när ni fått veta dagens oviktigaste grej så kan vi skriva om det bästa som finns: secondhand. Jag verkligen älskar det när man fyndar. Denna fina axelremsväska fynda jag för ingen peng alls. Tror det var under 40kr. Och den är perfekt och tidlös. Sjalen är från H&M.
 
Fortsatt trevlig Torsdagskväll.
 
 

Det där favoritplagget...

Halli, hallå!
 
Idag har man jobbat och bara längtat till gårdagen igen då man verkligen inte gjorde någonting. Sånt är väl ändå konstigt. Man tar verkligen inte vara på den lediga tid man har. inte jag i alla fall. När det väl regar när jag är ledig så tänker jag alltid på hur skönt det skulle vara att göra något ute. Skulle det regna när jag väl är på jobb så tänker jag direkt på hur skönt det skulle vara att ligga under täcket och lyssna på regnet och inte göra något alls. Ja, man är minsann en konstig människa.
 
Nåja, Jag hoppas att det inte ska bli regn när jag väl är i berlin! Gud vad jag längtar. Jag har redan tänkt ut vad jag ska ha för kläder. Ja, jag är dne människan som tänker ut kläder istället för att titta på en karta över hela berlin och fundera ut vad man ska göra där under fyra dagar. Vet ni vad, det kommer av sig själv ska jag säga er. Denna klänningen är från asos.com på den kurviga sidan. Den är så fin och mönstrad. Med ett beige skärp och en din kappa och höga höstskor, så är jag hemma i berlin! Kanske en hatt med? Nåja, vad tycker ni? Tant? 70-tal? Det är lite det jag är ute efter nämligen ;)
 
Fortsatt trevlig dag!
 
 

När man får den där stunden över..

Jag tycker det är så tråkigt att måla naglarna så jag gör det vid rätt tillfälle. Ja, det kanske låter dumt men innan har jag bara suttit rakt upp och ner och väntat på att lacken ska torka. Sen kom jag på att jag faktiskt kan kolla på tv, haha. Man är så borta ibland så man vet inte om man känner sig själv längre. Det är bara få gånger jag älskar att måla naglarna och just nu är nog den stundne här.  Detta lack köpte jag förra året, men det gör sitt jobb detta året med. Ett lack blir vinrött, två lack blir lite rödbrun. Sådana lack älskar jag!