En eftermiddag på stan...


Jag mobilbloggar lite ikväll. Har tagit ett sent varv i stan. Förhoppningsvis köpt en foundation  som funkar för mig denna gången. Sist fick jag en ganska allvarlig reaktion.  Avskyr det. Kommer med åldern antar jag. Kan knappast säga att man växer ifrån det. Känns som det bara kan öka. Jag kan ta alla reaktioner och allergier men jag tar inte djurallergi, då kommer jag inte må bra. 

Nåja, en öl i soffan nu till fotbollen och lite korv till middag. Enkelt och gott. Vädret var så toppen så man blev glad i kroppen. Jag slängde på mig en klänning från asos.com och mina nya spetskor till sneakers från HM. Love them! 

when the sun is shining...

Godkväll på er.
 
Ligger i en renbäddad säng och njuter av att jag bara ska jobba en dag till, sen lite frihet. Och solen syns inte till än. DEn har väl tittat fram lite, men det är inget jag hyllat direkt. Nåja, vad ska man med solen till ändå. Snart kommer höstkläderna in i butikerna och då känner man bara hur deppigt det blir att gå och shoppa höstkläder i sommarkläder. Fast...jag har så många klänningar och jag tror knappt jag kommer få använda hälften. Trist, men så är det. Och kanske blir det lite sorligt att man lägger så stor fokus på vädret när det händer mycket grymheter runt omrking oss, men solen kan få en att känna en gnutta glädje faktiskt. Alltid en tröst.
 
Och på tal att bära upp plagg under solskenet så är detta min hatt jag hämta upp från lindex. Jag trivs med den, men den har ju som sagt fått hänga en hel del i gardroben. Har ibland tagit fram den och burit upp den hemma. Min sambo gör cowboy-ljud efter mig och har vid ett tillfälle frågat om han ska vara hästen i förhållandet..Kärlek! Jag älskar den med eller utan häst.
 
Sov gott!
 
 
 
 

dinnernight

Godkväll på väll har jag ätit en god middag med en vän på stan och delat på en flaska vin. Tiden gick och mättnadskänslan kom smygandes efter man klämt ner en stor efterrätt av glass. Stod sedan och vänta på bussen hem och jag frös som in i helvete, rent ut sagt. Det är inte riktigt klokt! Nu sitter jag i soffan med tjocktröja och har tänt fullt av levande ljus runt omkring mig. Nä, fy för. 
 
Tittar tillbaka på lite bilder man hunnit ta under dagarna. En del soliga och sköna fast kylan har ändå funnits i bakgrunden. Har semester om fyra veckor och jag får hoppas att det blir en aning bättre då.
 
ha en fortsatt trevlig kväll.