Tankar.

 
Tre dagar av sju är nu avklarade och än är jag inte trött. jag blir som sagt trött av tanken av att man ska jobba sju dagar i rad. Man får också tankar på annat för en liten stund. Så fort jag för en stund över från jobb så återkommer jag till C's mormor som gick bort nyligen och det är en ung sorg jag känner. För mig själv, för C och för hela hans familj. Att finnas, stötta och prata är vad jag gör nu, så mycket jag bara kan.
 
Maj-Britt, du är med oss hela tiden. Det vet jag.
 
 

För mycket av det goda.
Har jobb hela veckan ut och det känna lite slitsamt med tanke på att jag bara älskar ledighet! Men vem gör inte det? Men så får jag trösta mig att det kommer hända mycket under mina två lediga dagar nästa vecka. En äventyrsfull dag med min bästa vän Emma och sedan ett frisör besök med. Utväxten måste bort! Midsommar har det också hunnit att vara. Hoppas ni hade det toppen. Själv var jag på min första midsommar utan föräldrar på väldigt länge. Har nästan alltid varit hos dom under midsommar men i år blev det en liten tripp till hjärup. Där var mat och bord dukat. Jag drack en del snaps faktiskt, men vad gör det när spelet cub blir så fantastiskt roligare då! Hoppas ni hade det fint under midsommar. 

Bild på rosor jag fick från C och en liten bild från några dagar sedan då jag invigde en sommarklänning jag köpte i vintras. 
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: rosor midsommar sommar kärlek skor klänning

Paris : Champagne och Effieltornet.

Får bjuda på lite mer bilder från paris. Här kommer få bilder på effieltornet. Jag har så mycket bilder därifrån så det är svårt att välja ut den perfekta men dessa blev ändå mina två favoriter för här får man se en liten skymt av det bakom allt annat härligt. Det var verkligen helt otroligt fint. Vi ville så gärna gå upp på toppen och kolla utsikten, men när vi såg kön så vände vi inprincip direkt. Det hade vi inte orkat med, inte med mitt och christoffers tålamod. Så vi vände på klakcen igen och bestämde oss för att hålla oss till marken. Gick lika bra det ska jag få tala om. Carina, christoffers mamma som bjöd oss på resan fyllde ju 50 år i paris och samma dag var vi och besökte effieltornet. Det var perfekt med lite skumpa till. Så där satt vi under effieltornet och drack champagne. Livet kan vara bra härligt ibland.
 
Och en del bilder behöver man inte redigera. Dessa gillar jag som dom är tagna.