Lådan.

 
Den här söta lådan fick min bästa vän Emma. Hon har fyllt år för....längesedan! Jag var i tid med min gåva till henne, men dom som jag beställde den av var inte ritktigt med på noterna. Min gåva dök aldrig upp, men jag gav inte upp hoppet. Efter många om och men så gjorde jag det. Lite pinsamt att inte ha presenten redo, men jag ville vara benhård. Perfekt gåva och allt, och jag var säker på att hon skulle bli glad. Jag tror dock hon blev glad ändå för denna låda. Lådan vill jag nästan ha själv.  Jag hade lagt mina favoritskor i den, eller varför inte lägga sitt favorit minne/minnen där? Den kan användas till mycket.  I lådan blev det lite små perosnliga saker. Perfekt att ge i present, som en plan A..eller i mitt fall, en plan B!

 

Pink mania.

Jag har hamnat i en liten rosa värld när det kommer till nagellack. Tycker det är så sött och så fint. Har fått jätte många komplimanger ang färger jag haft. Ska ta bild på färgen när de väl sitter på naglarna. underbart! Måste först fixa dom bara, de är lite av häxnaglar nu börjar jag tycka och det tar emot när jag skriver. Jag kan faktiskt tipsa er om ginatricots nagellack. Dom är jätte fina i färg och i hållbarhet också. rekomenderas verkligen.
 

sagan om ringen.

Jag fick en jätte härlig ring för en tid sedan. Samma dag jag fick den så tappa jag bort en annan ring som jag hade haft på mig. Jag skulle tvätta händerna, tog av mig den, la på handfatet och sedan gick jag bara därifrån. Först en stund senare kändes det tomt på mitt finger. Ledsen och en aning besviken vandra jag runt i stan. Sen blev det middag med C. Vi prata lite och kom ifatt med allt som händer runt omkring oss, då plocka han upp en present och där i låg denna ring. Som att han visste att jag hade tappat bort en ring och behövde omdelbart ersätta den. "Jag såg den och tänkte på dig!". Nu tänker jag på den där roliga dagen. Jag kallar dagen för "Sagan om ringen". Klassiskt!