The golden one.

Som ni ser så har jag en ny design. Den får funka sålänge även om jag inte riktigt känner att den är "jag" för tillfället men jag var verkligen så trött på den andra. Har haft den för länge nu och nu kändes det bättre med något nytt sålänge. Hoppas det är en fröjd för ert öga i alla fall.

Måste bara visa er min nya ring som jag fynd aupp på ur&pen. Dom har alltid rea där och deras smycken är gudomliga. Här är en stor guldring som jag har använt flitigt sen jag köpte den.
 
 

Liten doggy-dog i sängen.

 
Ibland behöver man inte förnya så mycket bland kuddar och sängar. Man behöver bara något enkelt. Så jag tog mina turkosa kuddar och ersatte dom med ett par svarta fodral istället och till den trejde kudden så tog jag en liten hund på. Så nu har jag numer en liten doggy dog i min säng. Hur söt? Svart är tråkigt i sig, men kan göra sig oehört bra i små mängder. Jag är väldigt glad för hund-kudden i alla fall, den kommer hänga med en bra tid.
 

Detaljerna gör det ibland.

Under midsommardagen så fick blomkransen fortfarande hänga med i håret. Jag klädde mig i vitt och i sig är ganska tråkigt bara det, men om man blandar allt möjligt till så får man en kombo jag verkligen älskar. Så i lördags fick detaljerna göra min outfit.
 
Förutom hårproblem (lång story) och mobilproblem (spräckte min mobil = extra utgifter) så är väl allt ganska fint. Man ska jobba undan lite nu sen inom kort så går man på semester. Att ha något att se framemot, det älskar jag.