Gammalt till nytt.

Jag gick här hemma häromdagen och tänkte på en del inrednings detaljer man har haft ett par år som man verkligen tröttnat på. Sen såg jag en spann färg i hörnet som jag inte hade plockat undan ännu från jag har målat ett vinställ. Plötsligt fick jag en ide som jag förmodligen sett lite överallt sen förr: att doppa vas i färg! Jag gjorde det och blev väldigt nöjd. De fula IKEA vaserna har nu mer en prick över i.et. Jag valde att inte ta toppen för jag tyckte det skulle bli snyggt att se lite glas igenom den stenkänslan man får från färgen. Jag doppa vaserna två gånger för en mer rejäl känsla av sten.
 
Jag glömde ta före bild för jag var faktiskt inte helt hundra på det skulle bli bra, får helt enkelt lita på min magkänsla hädanefter. Om ni vill doppa något i färg så säg till att det ni vill doppa är kliniskt rent för bästa resultat och ta en färg som tål vatten om det är för vattenbruk.
 
 

Påsken är över.

Nu är påskhelgen äntligen över och jag jublar. Trött på godiset och trött på allt färgglatt som fjädrar och så. Det är mysigt, det måste jag säga men jag tröttnar snabbt på högtider. Sen kanske jag har längtat för mycket till Paris, som vi åker till nu på söndag. Wiiiiie! Jag är glad men förstår inte riktigt vad jag ska ha på mig. Jag vill faktiskt vara super fin i Paris. Vill ha med mig alla kläder, men...nä! Jag får se hur jag ska gå tillväga. Hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdagskväll.
 
 

påskhelgen

Nu är påskhelgen över och det känns underbart för min del. Jag har jobbat och haft mig och ikväll var min sista arbetspass för denna vecka. Ny vecka är här och jag ska bara jobba två dagar, sen åker jag till paris! Längtar så. Jag och christoffer satt i torsdags och hade en påskmiddag för oss båda, eftersom jag alltid jobbar påskdagarna. Det har blivit en liten tradition. Mycket vin, mycket sill och mycket paris! Som vi längtar. Hoppas ni hade en underbar påsk med mycket ägg, sill och underbart snack.