Paris : låsen

När vi var i paris så ville vi självklart  gå till den berömda bron med alla lås. Det var väldigt chockande att se dessa lås med. Där fanns såklart från hela världens kärlek. Många hade tagit med sig själv, men vi köpte på plats och det är klart att vi satte ett eget lås. Det var lite mysigt men man kunde inte låta bli att skratta hur mycket lås det egentligen var.
 
 

Godmorgon!

Godmorgon. Jag börjar min dag med lite hemmagjord smoothie. Jag har mango och banan i. Nästa gång ska jag ha lite nötter i med tror jag. Känns extra i kroppen med en kickstart med frukt på morgonen. Nu blir det städning och småplock. Min bästa vän kommer förbi under kvällen. Ska bli så mysigt och kul.
 
 
 

Välkommen till min samling.

Jag ber om ursäkt för den suddiga bilden på mig. Jag är försöker ibland utan stativ och resultatet blir väl...sådär! Nåja, jag har ett nytt halsband på mig idag och jag älskar det. Det är från Paris och det kan inte bli större än detta. Jag trivdes i som bara den i det idag. Det behövdes bara denna och ingetg annat. Eller..Jo, en ring behövdes. och här ser ni också ett av mina favorit lack från Kicks med. Från deras egna märke. Det är super fint. Älskar det på.