Jag låter öronen sköta glittret.

Hoppas alla mår bra. Ett tag sen jag skrev. Jag får göra en update lite då och då, så om den ska vara bestämt i tid så tror jag det blir bättre så. Inte bra att försvinna sådär bara i några dagar. Dock har jag alltid något att göra, som vanligt. Hoppas helgen var bra för er och att denna helgen kommer bli super. Själv blev det shopping med Emma. Där slutar det alltid med Vin och jag kan väl säga att jag fick mig en stadig och ordentlig fylla. stackars mig..eller stackars emma? Haha. Jag minns att jag fick åka hem med foppa tofflor i alla fall. Så jag kan väl stryka det från min lista "Att synas offentligt med foppa tofflor".
 
Ska snart sova. Ska bara slänga in bilder på mina favoriter på öronen just nu. Älskar dessa två typer av öronhänge. De med krimskrams är från HM och de andra är från bikbok. De från bikbok funkar till allt och det är det jag gillar. De andra funkar också till allt men då kan jag anse att man enbart ska ha dom och inget annat. Dom snor så mycket uppmärksamhet.
 

Som om allt redan var planerat i förtid..

Haft mycket planering under datorn nu. Inte riktigt min grej. Jag älskar att lägga upp min planering i min Filofax. Det blir som en liten dagbok för en själv. Datum man planerar blir oftast med en liten kommentar. "Passa Wilma -kärlek", "Träffa Emma- kom i tid", "Ut och dansa -full fart framåt".


Jag kan se mig själv komma med dessa små kommentarer när jag sitter där. Ska dock prova på att få in i datorn nu med. Det är inte lätt och faktiskt inte roligt, men jag ska ge det ett försök. Fast jag känner mig så gammal där. Planering ska föras för hand. Inte på datorn. Vi får se om jag tycker annat om ett tag då jag får ge det ett försök med datorn.

En nypa sol-minnen.

Ligger just nu och fryser i min säng och ursäkta mitt yttrande just nu, men jag ligger med mensvärk från helvetet just nu. Jag förstår mig inte på det. Dom blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång. Jag lider. Sitter och tröstar mig med bilder från grekland. Jag saknar det lite. Eller lite, jag saknar det väldigt mycket. Jag skulle gärna vilja åka på en solresa i år fast då kommer jag ta den under vintertiden. Det känns som den solsemestern är mer välbehövd då än på sommaren. Jag älskar verkligen att befinna mg i sverige under sommaren. Det är mycket runt omrking som är värt att uppleva. En ny stad under sommaren kan få hela kroppen att bli kär på nytt i allt och alla.
 
Här kommer lite sol bilder. Pepp-pepp! (Bilder från grekland)