lampan

Lördag! Hoppas ni har en riktigt trevlig lördag. Mitt välmående är väl upp och ner. Det vill inte riktigt bli bättre. Sov konstigt nog inte länge idag, så jag gick upp och börja putsa fönster och städa. Jag hade så mycket myror i kroppen. jag är inte van vid att vara så sjuk så jag måste vila hela tiden. Det är tråkigt! All sjukdom är tråkig, dock.
 
Har sockerkaka i ugn nu och solen skiner. Får se vad som sker ikväll. Jag går mest och planera här hemma. Vuill få klart vardagsrummet och få upp lampor. Här är lamporna jag ska ha i vardasgrummet. Dessa är från Ellos. Jag trodde först de var rosefärgade men jag blev glad över att dom inte var det helt och hållet. Jag har en hel del som går i rose här hemma. Jag älskar dom lmaporna, visst är de fina? Den stora nackdelen är att du måste göra ett byte av kontakt. Kontakten du får hem går enbart till tak, vilket är irrterande för lampan står under kategorin fönsterlampor. Men, pappa får fixa!
 
 

a little bit of home

Jag fortätter med att ha sjukdom. Tror jag fått en släng av influensa som aldrig vill bort. Tyvärr så drar dom in på allt pga det eknomiska som gör så att där inte finns någon som kan ersätta en. Dåligt samvete med ett smått egoism påverkar en men det är det dåliga samvete för arbetskollegor och chef som vinner. Jag hoppas bara att det kan försvinna så jag får min lediga helg för mig själv i lugn och ro. Sitter just nu med varmt honungsvatten. Hoppas ni har det fint. Och visst känns det som hösten är här? Jag myser faktiskt till det. Dock kommer det med sjukdom, typiskt nog. Har fyndat nya ljusstakar på second hand och jag längtar tills jag hittat en plats till dom i hemmet så man kan få det lite höstmysigt. Bild kommer.
 
Tills dess bjuder jag lite från mitt vardagsrum/bord. Älskar mitt bord men jag är så trött på alla fläckar där kommer. Det är ömtåligt. Funderar på att slippa upp och måla i lite mörkare olja. Har kollat upp bordet för trodde det var extremt retro men för 149 kr på second hand så kunde jag nöja mig med ett vanligt träbord utan värde. Har haft dåligt samvete för att bordet varit unikt innan men nu är det bara att köra på.
 
 
 
 

kuddarna.

Hej på er!
 
Hoppas ni har en fin helg. Någon dricker en god drink på något mysigt uteställe, någon slår klackarna på bordet och har det för jädrans roligt med sitt umgänge för kvällen, en annan tittar på film med sin familj och äter mängder av chips. Själv sitter man och tar hostmedicin och dricker mängder med te. Min helg har inte varit rolig med tanke på sjukdom och jobb! Det har varit att bita i det sura äpplet och låta helgen passera snabbt som tusan. Bara imorgon med, sen håller jag min helg måndag och tisdag.
 
Ska bädda ner mig i soffan med alla kuddar nu. Som ni ser på bild så har ni alla mina kuddar jag just nu har i soffan. Jag älskar att inte ha en röd tråd i inredning direkt. Min favorit är faktiskt ananasen! Fortsatt trevlig helg på er.