Happy Birthday!

Idag fyller jag 27 år!
 
Känns inte ett dugg. Känner mig enbart som 20 faktiskt. En del dagar kan väl åldern spegla sitt riktiga jag, men för övrigt så är det bara roligt att fylla år trots att man blir äldre. Någon på jobb fråga vad jag hade för planer nu när jag var 27. Mitt enda svar är: ingenting. Jag gör som jag alltid gjort, tar det som det kommer.
 
Jag blev väckt med kladdkaka, grädde och ljus. Det gjorde min dag toppen. Jag åt den i sängen och fick världens sockerkick när jag var på väg till jobb. Jag arbetade som aldrig förr. Man kanske ska äta tårta varje morgon? Jag tror att jag ska dricka ett glas champagne nästa gång. Eller vänta...Jag tror jag ska dricka ett glas nu! ;)
 
Hoppas ni får en toppen dag, för det ska jag ha!
 
 

the bag

Jamen godkväll då!
 
Ligger i sängen. Har städat, duschat, målat naglarna och fönat håret i en halvtimme typ. Ja, mitt hår tar tid. Nu ligger jag på magen i sängen och känner att julen är snart här, trots att man inte ha börjat julpynta...men jag har börjat fundera ut julklppar. Jag skulle kolla lite idag men hitta inget til de jag skulle leta efter. Hitta däremot till mig själv. Väskan är från asos.com VISST ÄR DEN SNYGG?! Älskar den.
 
 
 

23 november

En helg har gått och det är v'äl egentligen inte mycket som blivit gjort för min del, men jag har vilat och det är det viktigaste. Kan väl jobba nu i två dagar sen känna på lite ledighet igen. Inte helt fel det heller.
 
Vakna upp idag med lite mensvärk och tänkte typiskt, men den hade inte kommit. Och jag funkar såhär att när jag inte får min mens som planerat så kommer mina tankar direkt till mig: "jag kanske är med barn???" och sen kommer nästa tanke "men oj, hur?!" och så här fortsätter det tills min mens verkligen kommer. Jag intalar mig själv glädje och lycka varje gång...kanske en gnutta oro också. Men detta är en jobbig vardag för mig. För det är biten då jag faktiskt inser att jag inte är gravid och min mens har kommit som är jobbig. Ni vet när man blir så besviken? Det blir jag en gång i månaden. Kanske lite bättre än andra dagar, men det är fortfarane något jag måste jobba med att få bort.
 
Jag låg kvar i sängen och lät min besvikelse försvinna. Det tog väl ungeför 3 timmar, sen börja jag storstäda och sjunga till musik. Med tiden under städningen så försvann min besvikelse, men jag vet ju om att den snott en fridag från mig och jag vet om att den kommer komma om en månad igen. Det är något min hjärna inte greppar.
 
Jag är då evigt tacksam för min ä'lskade säng. Bra som en dålig dag. Den är underbar! Stor och härlig och min lille Benny (Ikea-hund) ligger alltid i den med. Det kan låta dumt, men han är min älskling i hemmet. Jag önska såklart han var min riktiga bulldog.
 
 
 
Lämna kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: 2015, barn, barnlöshet, ledighet, livet, november, sköna hem, säng, tankar