Det vankas bröllop....

Oj, vad jag är trött alltså. Satt uppe i natt och fixa det sista nu inför helgen. Tvättar i regnet idag med och känner bara öööööörk. Men det kommer gå över. Ska idag fixa håret, måla naglar, fixa lite skriverier och packa ner kläder. Jag ska på bröllop! Min bästa vän ska gifta sig och jag är så lycklig för detta och har längtat så. jag fick äran att vara hennes brudtärna och det har varit en del att stå i. Jag har aldrig varit det och det är mycket som är "första"-gången för en. Jag ska även fotografera. Dock kommer inget komma ut här på bloggen eller någon annanstans. Detta bröllop vill dom ha för sig själv och det får man acceptera.
 
Jag är så lycklig och glad och kan knappt förstå att min bästa vän ska gifta sig. Tänk så härligt det måste vara att känna att man träffat rätt person här i livet som man vill leva med, livet ut. Jag avundas om väldigt mycket och jag hoppas att jag själv står där en dag, som lycklig och kär i min utvalda bröllopsklänning. Den dagen känns långt bort, men jag vet att den finns. Hoppas ni får en fantastisk helg!
 
 
 
 

Lite av allt..

Det var längesedan jag kolla in HM Home och nu när jag gjort det så vill jag ha så mycket. Dessa var mina favoriter. Dock känns det som det var mycket till vardagsrummet och det är jag nästan färdig med och har ändå hunnit byta ut så mycket detaljer där innan det var klart. Jag fastnar alltid i ett rum för jag ej riktigt kan bestämma mig, men detta är kanske något för sängkammaren kanske? Dock är nästa projekt: kök! Men först och främst måste vardagsrummet bli okej, enligt min mening och som jag skrev ändrar jag om hela tiden där med detaljerna. Svårt det där. Men visst är kuddarna fina? Älskar detta just nu.
 
 
 
 

Det är så mycket som händer...

Jag försöker hålla mig update här men det går sådär. Det är så mycket som sker i mitt liv så jag har inte riktigt tid för detta och jag vill gärna skriva mina inlägg när man har fokus för enbart det. Jag kommer skriva mer sedan. jag har så mycket gott att se framemot. och helgen som var...ja den var helt fantastiskt. Att man kan vara så lycklig för en annan människa, ja det är ren och kär bästavän kärlek alltså. Bjuder på lite bilder från instagram. Bilder på mitt älskade hår som fått en ny nyans. Visst är det underbart? Älskar den färgen och jag älskar färgen på mig. Och min bästa vän hittar ni med den snörpta och gulliga munnen.
 
Hoppas ni får en trevlig start på fredagen som närmar sig.