En mobil-dag idag.

Godkväll. 

Ligger i sängen och skriver från mobilen. Jag hade det så mysigt och varmt i soffan så jag orka inte ta upp min laptop och förstöra känslan med ett blogg-inlägg. Tänkte att jag faktiskt få köra på ett lite mobilt blogginlägg. 

Jag var idag efter jobb och handla mitt lilla inköp, så att säga. Mamma lär skratta när hon läser det. Vi skrattar varje gång vi åker och handlar, för vigårda verkligen inte plats i denna lilla bil min mamma kör runt med. Inte nog med att utrymmet bak i bilen är litet, hon låter ett reservhjul ta mer än hela platsen. Nåja, hjulet måste hon ha.. Men  vi blir så fulla av skratt varje gång. Och jag son kallar mitt lilla inköp för lilla.. Nej, men fråga inte om det stora, för jag har ingen aning om hur vi gör då. 

Väl hemma så blev det att packa upp, göra mat och sen tända lite ljus i höstmörkret. När C kom hem blev det Bron som vi missa i söndags. Det kan inte bara vi som fullständigt älskar denna serie?! Man är som besatt. 

Imorgon kan gott bli soligt, eller vad säger ni? Jag njuter av soliga höstdagar.   
Godnatt och sov gott! Från primemark.

När jag var i Berlin så besökte vi många affärer som vi inte har hemma och en av dessa affärer var Primemark. För mig är det som ullared fast med H&M-ginatricot-lindex-kapphal-kläder/smycke/accessoarer. Det är samma kvalite och samma stil, men billigare. Jag stod ut i Paris och i London men här i Berlin va det så mycket folk så jag fick panik. Jag orkade helt enkelt inte. Däremot fick jag tag i en kuvertväska jag letat efter länge och jag tyckte denna föll i min smak. 120kr och den var min. Jag har några saker från primemark som faktiskt håller måttet för mig och har inte gått sönder, vilket man annars förväntar sig för dessa priser, men tar man hand om dom så går det.
 
Jag rekomenderar faktiskt att besöka primemark där det finns, men gör då det när du känner att du har ord och tid, för det är fullt av människor. Ett tips är att besöka denna butik under en vardag då det inte är lika mycket folk och precis när dom har öppnat. Vi har alltid varit där under en kväll och det är för mycket folk och mycket köer till omklädningsrummet.
 
 

söndag.

 
 
Godkväll. Söndag idag men jag är ledig imorgon så jag har passat på att utnyttjat min helg så mycket som det bara ha gått. Haft vänner på vin-besök och sedan har jag träffat min finaste vän Emma på middag ute i stan och idag hade jag min mamma, lillasyster och hennes pojkvän över här. Har fått chansen att önska mig något inför min födelsedag. Känner väl att helgen varit fulländad precis som jag velat. Sitter just nu med ett litet glas vin och lyssnar på musik. Ledig dag imorgon och jag undrar vart jag ska ta vägen. Känns som jag har myror i kroppen och måste göra något hela tiden, så jag tror jag ska klä mig väldigt varmt, gå upp tidigt och ta en lång promenad innan frukost. Hoppas ni haft en fin helg!
 
Kärlek!