När det vankas trerätters..

Igår blev det trerätters hemma hos mig och min halva. Han fyllde nämligen hela 27 år! Tiden går fort när man har roligt, visst! Jag överasska han med scones på morgonen och sen när han kom hem från sitt arbete så hade jag gjort färdigt en trerätters meny. Det blev en kräftsoppa till förrätt (den ni ser på bild) och fläskfile med hasselbackpotatis till huvudrätt med hemagjord whiskysås och till erfterrätt blev det en klassisk sockerkaka. Sen lite vin på det. han blev nog allt nöjd, han! Vi avsluta kvällen med lite drinkar på möllan. Trevligt hade vi allt.
Och på bilderna ser ni också mitt nya porslin. Är så glad över att ha hittat porslin jag vill ha! lite är nytt och lite är secondhand.
 
 

Hans födelsedag

Idag är det pojkväns födelsedag. jag gick upp lite tidigare för att baka lite scones till honom. Han får då aldrig en sådan frukost för att han inte hinner. Eller, han gillar att sova. Han fick lite småpresenter med. Det är lite av en tradition att sjunga för honom på morgonen, men denna gången var han vaken. Min föräldrar sjöng alltid för mig och likså min pojkväns föräldrar. Så varför inte fortsätta med traditionen. han är iväg å jobb nu och jag hinner då ta och styra upp lite inför ikväl. Dagen har bara börjat!
 
 

lampjävel.

Jag har bara suttit hemma i två dagar och inte orkat göra något. Har varit lite slut i huvudet och känt för att bara vara. Men jag märkte att det gick lite för långt när jag skulle placera våra nya lampor. Jag montera ihop dem, satte i en glödlampa och så tryckte jag på knappen för att se hur ljust det blev. Lampan ville inte tändas. Jag tryckte på/av fram och tillbaka och irritationen bara växte. Jag prova ut en annan glödlampa, tryckte på på-knappen men inget hände. Jag tänkte "Nej, men jag får väl ställa den i fönstret sålänge och montera i kontakten så får Christoffer titta på den när han kommer hem". Då slog det mig, jag hade inte satt i kontakten. Ja, som det kan gå. Tröttheten överväger visst allt.