golden batman

 
Ja, jag älskar detaljerna och anser att det är det som gör det. Sen om du har någon gammal trasa på dig, vem bryr sig när allt du bär upp är guld som glimmar!? Detta var jag igår och jag älskar kombon av allt. Och min batman klocka är jag kär i. Tror aldrig att jag växer upp från sådant lite tramsigheter eller vad man ska kalla det. Att mixa och ha sig med både dyrt och gammal, stilrent eller hippie, det gör inget, så länge man kan bra upp det på sitt sätt.

Skönt att inte bli 25....

Jag är 25 och livet är precis som vanligt, men en nypa twist i allt. Jag jobba på min självaste födelsedag men det gjorde inte så mycket eftersom jag fick fira min födelsedag i lördags den 23. Jag fyllde den 25. Jag bjöd hem mina närmsta och så åt vi lite och drack en himla massa gott. Spela spel, som jag måste ge en chans till och sen blev det karoke. Det blev en massa bilder, men dom håller jag faktiskt för mig själv. Däremot kan jag bjuda lite bilder på min dukning. Mitt tema var "Hollywood fruar". Så det blev mycket guld på bordet och på oss själv. Det som ligger inlindat i en guld rosett är en personlighet på varje gäst. Jag hitta själv på personligheterna och namn. Det var riktigt roligt att göra det som det var att se reaktionerna på gästerna när dom läste dom.
Tack för en underbar födelsedag!
 
 
 

katt, snötvit och batman.

 
 
Lite pics från instagram.
 
Jag är trött och mörbultad. Nytt schema. Mer ledighet men mer jobbtimmar under en jobbdag. Jag jobbar elva timmar under ett arbetspass. Mycket? Lite om ni frågar mig, eftersom jag får det tillbaka i ledighet. Guld värt! Nu vill jag ha helg dock. Imorgon med sen har jag fritt fredag till söndag.