tror du vi kommer leva lyckliga i alla våra dar..även om vi inte ses.

Söndagsljud deluxe. Inget som jag brukar fastna för men låten har satt sig på skallen och jag upptäcker att jag går och nynar på den från och till.
 
 

saturday

Vilken kväll det var igår. Det var så roligt och så skönt. Det blev en tripp till eslöv där jag hälsa på nina. Vi sklle gå ut där och mina fördommar mot eslöv var inte den bästa "gå ut där?!" men oj, vilket ställe och vlka människor. Kanske känner man att man inte så när man varit där ett par gånger, men det var skönt att slippa malmö för en gångskull. Idag är det en lat dag i sängen med en film på macbooken. Ska bli skönt med en lugn lördag!
 
Försökte samtidigt på mig att uppdatera min iphone från 5 till den nya isos 6. Gick sådär va. Blev inte alls glad när det visar sig att jag måste ställa om hela telefonen. Jag förlora bilder och kontakter samt appar. Nu har jag nyss fått ordning på det, men det var inte kul må jag säga, men så har jag fått det avklarat med alla uppdateringar som ska göras på både iphone och min macbook, så nu hoppas jag att jag slipper det ett tag framöver.
 

all i want is you

Givetvis fanns det en annledning att jag plocka bort lite kläder igår, men om jag fick välja så skulle jag helst låta bli för jag tycker det är så trist att lägga undan. Fast man måste ha plats för den nya tidens kläder. Fick jag bestämma sklle hela rummet vara fyllt med mina kläder. hade kunnat sova på dom! Jag gillar inte att rensa kläder med. Avskämta ut paket. Allting var så fint och satt som en smäck med. Fick en jacka med, ska visa senare..den är så fin så jag vill älska med den! Höhö.
 
Det jag fick var hem var mest bas med lite grönt och senapsgul. jag slängde in lite spets med. Jag passa på att handla hem två kragar med. Ska bli kul att prova kragarna. Jag kommer visa upp tröjorna bättre senare. idag blir det lite småjobb, därefter hem direkt till Nina. Dricka lite smådrinkar och sedan ut. Ska prova lite kläder och se vad man kan ha på sig. Trevlig kväll!